30 Ιουνίου 2022

📺Μύκονος: «Ξάφρισαν» Ρώσο ράπερ και φίλο του Πούτιν - Πώς έκλεψαν τιμαλφή αξίας 1 εκατομμυρίου


Στη βίλα ενός γνωστού Ρώσου ράπερ, ο οποίος μάλιστα είναι φίλος του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, στο Super Paradise στη Μύκονο, μπήκαν κλέφτες και έκλεψαν διαμάντια και τιμαλφή αξίας ενός εκατομμυρίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τη βίλα αυτή τη νοίκιαζαν προς 28.000 ευρώ την εβδομάδα.

Οι δράστες μπήκαν μέσα και έκλεψαν ένα ρολόι αξίας 300.000 ευρώ, διαμάντια και άλλα αντικείμενα αξίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open.

 
Από την έρευνα της αστυνομίας προκύπτει ότι οι δράστες ίσως και να μην γνώριζαν ποιος έμενε στη συγκριμένη βίλα. Οι δράστες φαίνεται πως κατάφεραν, ενώ ήταν μέσα ο ράπερ και η παρέα του, να «τυφλώσουν» τη βίλα, δηλαδή να καταφέρουν να κλείσουν τα φώτα, να μπουν μέσα και ανενόχλητοι προκειμένου να κλέψουν.


Ποιος είναι ο ράπερ

Ο Timati έγινε γνωστός από το μουσικό ριάλιτι Star Factory 4, αλλά πριν από αυτό συνεργάστηκε με τον τον Ρώσο τραγουδιστή Ντετσλ. Έχει βγάλει πολλά τραγούδια στα αγγλικά και ρωσικά. Εκτός από την καριέρα του στο τραγούδι, έχει κάνει και καριέρα στον κινηματογράφο. Έχει παίξει στην ταινία του 2006 Heat σε παραγωγή του Φιόντορ Μπονταρτσούκ, με συμπρωταγωνιστές του τους: Αλεξέι Τσάντοφ, Κονσταντίν Κρούκοφ και Πτάχα. Ο Τίματι έχει τραγουδήσει με αξιόλογους τραγουδιστές όπως: Snoop Dogg, Busta Rhymes, P. Diddy, Dirty Money, Timbaland, Flo Rida, Fat Joe, Eve, Xzibit, Cam'ron, Mario Winans, Kalenna, Mims, Mann, Craig David, Jean Roch, DJ Antoine, La Fouine, Laurent Wolf, Big Ali, Shontelle, J-Son.