21 Ιουνίου 2022

Επί 8,5 ώρες κατέθετε στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου


Oι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της ζήτησαν να περιγράψει λεπτομερώς και λεπτό προς λεπτό όσα διαδραματίστηκαν εκείνη τη μέρα αλλά και να τους πει την ώρα που εντόπισε νεκρό το έξι μηνών βρέφος

Για σχεδόν 8,5 ώρες βρισκόταν στα γραφεία του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής η Δήμητρα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων για την ημέρα του θανάτου της έξι μηνών Ίριδας. Πιο συγκεκριμένα οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της ζήτησαν να περιγράψει λεπτομερώς και λεπτό προς λεπτό όσοα διαδραματίστηκαν εκείνη τη μέρα αλλά και να τους πει την ώρα που εντόπισε νεκρό το έξι μηνών βρέφος.

Παράλληλα της είπαν  να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το πότε ειδοποιήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης αλλά και το ΕΚΑΒ. Ακόμη η Δήμητρα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε και για τις σχέσεις της αδερφής της με τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και για τις εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσά τους.

Σημειώνεται πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι και εισήλθε στο κτίριο από πλαϊνή είσοδο. Κατά την άφιξή της  ακούστηκαν ύβρεις εναντίον της ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να απωθήσουν τους δημοσιογράφους.