26 Ιουνίου 2022

📺Κέρκυρα: Ο τσακωμός του σταρ της Μάντσεστερ Σίτι με την σύντροφό του – ΒΙΝΤΕΟ


Δεν εξελίχθηκαν και πολύ καλά οι διακοπές του Φιλ Φόντεν στην Κέρκυρα, καθώς ένας τσακωμός με τη σύντροφό του σε παραλία του νησιού κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι επέλεξε για μία ακόμη φορά την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ωστόσο αυτή τη φορά δεν πήγε στη Μύκονο αλλά στην Κέρκυρα.

Ο Φόντεν βρίσκεται στο νησί του Ιονίου μαζί με την εντυπωσιακή σύντροφό του, Ρεμπέκα Κουκ, τα παιδιά τους και τους γονείς του, με τις διακοπές τους πάντως να μην είναι, όπως φαίνεται, ειδυλλιακές!

Σε βίντεο που δημοσίευσε η Sun διακρίνεται ο Φόντεν να αποχωρεί εσπευσμένα από παραλία της Κέρκυρας, έχοντας έντονο καβγά με τη σύντροφό του, Ρεμπέκα Κουκ.

Οι πληροφορίες της αγγλικής εφημερίδας αναφέρουν πως ο καβγάς ξεκίνησε όταν η Ρεμπέκα είδε το κινητό του Φόντεν, ενώ εκείνος κολυμπούσε. Φέρεται να φώναξε στον εξτρέμ της Σίτι, ενώ έφευγαν από την παραλία: “Θεωρείς ότι είμαι ηλίθια;”. Λουόμενοι υποστηρίζουν πως άκουσαν την Κουκ να λέει στον Φόντεν, μεταξύ άλλων, πως «δεν μπορούμε να σε πάρουμε πουθενά γιατί συμβαίνει πάντα το ίδιο», καθώς και ατάκες όπως «νομίζεις πως είμαι… ηλίθια» και «εμπρός, πες της»…

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει δύο παιδιά με την Κουκ, τριών και ενός έτους.