20 Ιουνίου 2022

Κυριάκος Μητσοτάκης: Viral η φωτογραφία του με εργαζόμενη σε ιταλικό εστιατόριο – Τι συζητούσαν επί 10 λεπτά


Το μυστήριο γύρω από τη φωτογραφία που έγινε viral με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνομιλεί με εργαζόμενη στην Καλαμάτα κρατώντας της τα χέρια, λύνει η ίδια η εικονιζόμενη.

Μιλώντας στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», διέψευσε τα σενάρια που κυκλοφόρησαν, αρχίζοντας από την περιγραφή της επιχείρησης στην οποία αποδόθηκαν διάφοροι τίτλοι που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Το συγκεκριμένο μαγαζί όπου εργάζομαι είναι ιταλικό εστιατόριο με φρέσκα ζυμαρικά, δεν είναι ούτε ψητοπωλείο, ούτε πιτσαρία» αναφέρει η 26χρονη Ανδριανή.

Ευρισκόμενη στο πόστο της μαγείρισσας από τον Απρίλιο, που το συγκεκριμένο κατάστημα άνοιξε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που περνά το κατώφλι της επιχείρησης.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, καθώς ο Πρωθυπουργός περπατούσε στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου συνομιλώντας με κατοίκους κι ενώ η ίδια βρισκόταν μέσα προετοιμάζοντας συνταγές, οι ματιές τους διασταυρώθηκαν.

«Γενικά είμαι παιδί αυθόρμητο με χιούμορ. Αυτό το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν. Καθώς περνούσε απέξω ο Πρωθυπουργός, είπα «έλα εδώ να βγάλουμε μια φωτογραφία». Δεν ξέρω αν με άκουσε, πάντως μπήκε μέσα, με ρώτησε πώς με λένε, του απάντησα Ανδριανή, μου είπε «είχα κι εγώ μια θεία Ανδριανή», ε, και από εκεί και πέρα κάναμε πλάκα και βγάλαμε αυτή τη φωτογραφία».

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, ο Πρωθυπουργός δεν έφαγε κάποια σπεσιαλιτέ του καταστήματος, απλώς σταμάτησε για περίπου 10 λεπτά την περιοδεία για να συνομιλήσει μαζί της.

«Μάλλον με συμπάθησε επειδή είμαι αυθόρμητο παιδί» λέει για να εξηγήσει τη ζεστασιά που αποπνέει το φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όσο για την εντύπωση που έκανε στην ίδια ο Πρωθυπουργός, από την απάντησή της φαίνεται πως τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

«Μου άφησε καλή εντύπωση, ήταν καλός, άνετος να μιλήσει με τον κόσμο»…

Το συγκεκριμένο ενσταντανέ έγινε αφορμή για να πρωταγωνιστήσει ο Πρωθυπουργός στη βελγική εφημερίδα «The Brussels Times» και ειδικότερα στη σατιρική στήλη «La Chou News», από όπου παρελαύνουν καθημερινά εικόνες πολιτικών ηγετών συνοδευόμενες από χιουμοριστικά σχόλια.

Στον λογαριασμό της σατιρικής στήλης στο Twitter το συγκεκριμένο ενσταντανέ έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες likes, δεκάδες σχόλια, ενώ έχει κοινοποιηθεί περί τις 500 φορές.

«Όταν έμαθα ότι η φωτογραφία έγινε viral, γέλαγα και ακόμα γελάω με ό,τι γράφουν» σχολάζει η Ανδριανή και προσθέτει: «Έχει γίνει χαμός, με παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνα , μου κάνουν ερωτήσεις προσωπικές, κάτι που εγώ δεν το θέλω. Είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Εντάξει, ΟΚ, ανέβηκε μια φωτογραφία, έγινε viral, μέχρι εκεί».