04 Ιουλίου 2022

📺Στο νοσοκομείο Χανίων ο Πλεύρης: ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ από καμιά 20αριά ΨΕΚ υγειονομικούς σε αναστολή [βίντεο]


Ο Θάνος Πλεύρης μετέβη σήμερα, Δευτέρα, στο νοσοκομείο Χανίων, όπου συνάντησε αντιδράσεις από υγειονομικούς σε αναστολή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, με κινητοποίηση ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού υποδέχτηκαν τον υπουργό υγείας Θάνο Πλεύρη στο νοσοκομείο Χανίων υγειονομικοί σε αναστολή. Ο υπουργός που πραγματοποιεί τη Δευτέρα επίσκεψη στα Χανιά, δέχθηκε έντονες διαμαρτυρίες από τους εργαζόμενους που ζήτησαν να πάρει πίσω την απόφασή του με την οποία βρέθηκαν εκτός εργασίας.

Οι εργαζόμενοι ξεδίπλωσαν πανό και φώναξαν συνθήματα. «Οι αναστολές δεν έφεραν υγεία, κόλλησαν και νόσησαν μέχρι και τα φορεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ένα από αυτά.

Δείτε βίντεο κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Πλεύρη στο νοσοκομείο Χανίων:



Στη συνέχεια, στο αμφιθέατρο του νοσηλευτικού ιδρύματος ο υπουργός παρέστη σε συζήτηση με μέλη της διοίκησης, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και εκπροσώπων των εργαζόμενων.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής και οι βουλευτές της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης και Βασίλης Διγαλάκης.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, μίλησε για άριστη καθημερινή συνεργασία με τον υπουργό.