30 Ιουλίου 2022

📺ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑ! ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΑΓΓΕΛΑΚΑ Ή ΤΟΝ ΜΠΕΚΡΗ ΜΑΛΑΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ😜😜Πάολα: Μητέρα και κόρη ξεσήκωσαν το κοινό με τον ξέφρενο χορό τους


Τη μητέρα της ακολούθησε η Παολίνα στην καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα κι όπως φαίνεται, το διασκεδάζει με την ψυχή της.

Την Παρασκευή η Πάολα εμφανίστηκε στη Σαντορίνη και «μάγεψε» το κοινό της με τις επιτυχίες της. Η κόρη της φυσικά, όχι μόνο δεν έλειπε από το κοινό, αλλά ανέβηκε μάλιστα, στη σκηνή δίπλα της. 

Μητέρα και κόρη χόρεψαν μαζί, σε κρητικούς ρυθμούς και ξεσήκωσαν το πλήθος που βρισκόταν κάτω από τη σκηνή. Στο τέλος μάλιστα, αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί και μια αγκαλιά.

Δείτε το βίντεο:


Η Παολίνα Ζογλοπίτη είναι η κόρη της Πάολας και του Φώτη Ζογλοπίτη, οι οποίοι αν κι έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, παραμένουν αγαπημένοι και ενωμένοι, εξασφαλίζοντας το καλύτερο για το παιδί τους.

Η τραγουδίστρια εξάλλου έχει παραδεχτεί αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της, πως ο πρώην σύντροφός της, τη στηρίζει σε όλα τα επαγγελματικά της βήματα και διατηρούν άριστες σχέσεις.

Η Παολίνα από την άλλη πλευρά, μοιάζει εκπληκτικά με τη διάσημη μαμά της όσο μεγαλώνει και μάλιστα έχει εξίσου ξεχωριστή φωνή. Ωστόσο, η 19χρονη όπως φαίνεται δεν θα ακολουθήσει μια καριέρα στο τραγούδι, αφού αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικό επαγγελματικό προσαναλατολισμό. Πιο συγκεκριμένα, πέρασε δεύτερη στην σχολή Πολιτικών Επιστημών στην Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας μάλιστα, εξαιρετική βαθμολογία.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το νεαρό κορίτσι δεν τιμάει με την παρουσία του τη μαμά της στα μαγαζιά όπου τραγουδάει, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. Τον περασμένο Δεκέμβριο μάλιστα, η κόρη της Πάολα βρέθηκε στα μπουζούκια και το βίντεο που γύρισαν μαζί, έγινε σύντομα viral.

Η 18χρονη επισκέφτηκε με την παρέα της τη δημοφιλή τραγουδίστρια στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, όπου και χόρεψε μαζί της, όταν εκείνη κατέβηκε από τη σκηνή.