09 Αυγούστου 2022

📺Περιστέρι: Αυτές είναι οι 4 διαφορετικές ταυτότητες που είχε ο δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας


Την Τρίτη 9/8, θα επανέλθει στα δικαστήρια για να απολογηθεί ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι. Ο 21χρονος Πακιστανός ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία από την 25η Τακτική Ανακρίτρια για να προετοιμάσει την απολογία του. 

Ο 21χρονος που κατηγορείται για τον ασφυκτικό θάνατο της ανήλικης συντρόφου του, μεταφέρθηκε το πρωί στο ανακριτικό γραφείο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Δια του συνηγόρου του ωστόσο, ο αλλοδαπός ζήτησε να του δοθεί ακόμη ένα 24ωρο ώστε να ενημερωθεί επί των στοιχείων της δικογραφίας και να οργανώσει την υπεράσπισή του έναντι όσων του αποδίδονται στο κατηγορητήριο για την δολοφονία, την οποία φέρεται να έχει παραδεχθεί ανεπίσημα σε αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι στην δικαστική λειτουργό που ανέλαβε να χειριστεί την υπόθεση της Νικολέτας, το νεαρότερο στην Ελλάδα θύμα ανθρωποκτονίας με φερόμενο δράστη τον σύντροφό της, προσήλθε και δήλωσε εκ μέρους του πατέρα της 17χρονης παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας (Πολιτική Αγωγή) ο δικηγόρος του.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 21χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν, φέρεται να είχε στην κατοχή του τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες.

Στην πρώτη του ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης στις 23 Ιουλίου 2001.

Στη δεύτερή του ταυτότητα τα στοιχεία του είναι διαφορετικά. Εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και ημερομηνία γέννησης στις 01/01/1999.

Στην τρίτη ταυτότητα επανέρχεται με το ονοματεπώνυμο της πρώτης, αλλάζει ωστόσο την ημερομηνία γέννησης,  με τη νέα ημερομηνία να είναι 01/01/2001.

Τέλος, στην τέταρτη δήλωσή του στις ελληνικές Αρχές διατήρησε το ίδιο ονοματεπώνυμο, το ίδιο πατρώνυμο και την ίδια ημερομηνία γέννησης και άλλαξε μόνο το μητρώνυμο.

“Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει το κακό που μας έχει βρει. Το μόνο που επιθυμώ είναι να τιμωρηθεί ο ένοχος για τις πράξεις του. Ο δράστης σκότωσε ένα παιδί 17 ετών. Ζητώ τη δικαίωση για τη νεκρή κόρη μου», δήλωσε στην Realnews με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της άτυχης κοπέλας που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. «Αυτόν τον άνθρωπο τον συνάντησα μόνο μία φορά για λίγα λεπτά. Η κόρη μου ήταν χαρούμενη και χαμογελαστή. Έμοιαζε ευτυχισμένη. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που συνέβη. Το μόνο που της είπα ήταν να ξεκόψει μαζί του, γιατί είναι Πακιστανός. Απ’ όσο γνωρίζω, αυτοί οι άνθρωποι στη χώρα τους δεν σέβονται τις γυναίκες, τις θεωρούν κτήμα τους και δεν τους συμπεριφέρονται σωστά», λέει ο κ. Καρολίδης, πατέρας της Νικολέτας.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και η μητέρα της 17χρονης, σύμφωνα με το στενό περιβάλλον της οικογένειας. Συνεχώς κλαίει και ψιθυρίζει: «Το κοριτσάκι μου είναι ένας άγγελος. Δεν γίνεται να έχει πεθάνει… Πείτε μου ότι είναι ψέματα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ηταν τόσο νέα για να είναι νεκρή. Είναι άδικο. Αυτός ο αλήτης που την πήρε μακριά μου θα το πληρώσει ακριβά αυτό που έκανε».