02 Αυγούστου 2022

📺Αντετοκούνμπο: Έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Εθνικής μπάσκετ πριν από την προγραμματισμένη μέρα


Μολονότι ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι προγραμματισμένο να ενσωματωθούν στην Εθνική μπάσκετ την Πέμπτη (4/8), πήγαν νωρίτερα στο ΟΑΚΑ και βρέθηκαν δίπλα στην υπόλοιπη αποστολή της ομάδας. Εκεί ήταν για πρώτη φορά και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος άρχισε προπονήσεις.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης κάνουν διακοπές στην Ελλάδα αλλά συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς το ατομικό τους πρόγραμμα. Επιστρέφοντας στην Αθήνα βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, όπου έχει αρχίσει ήδη η προετοιμασία της Γαλανόλευκης ενόψει του Eurobasket.  Οι δύο άσοι των Μιλγουόκι Μπακς (μαζί με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ) θα προπονηθούν για πρώτη φορά με την Εθνική την Πέμπτη (4/2), καθώς ο Δημήτρης Ιτούδης προετοιμάζει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τους φιλικούς αγώνες με την Ισπανία σε Αθήνα (9/8) και Μαδρίτη (11/8),  τους δύο προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 (25/8 στο Βελιγράδι με τη Σερβία και 28/8 στο ΟΑΚΑ με το Βέλγιο) και φυσικά εν όψει του Ευρωμπάσκετ (1-18/9).

Μάλιστα ο Γιάννης και ο Θανάσης παρά το γεγονός ότι δεν προπονήθηκαν, συμμετείχαν στο καθιερωμένο «ζντο» πριν από την προπόνηση.