11 Αυγούστου 2022

📺Θεσσαλονίκη: Σάλος με βίντεο που δείχνει ηλικιωμένη να πετάει μπαστούνι σε σκυλί🤦‍♂️🤦‍♂️

Κάτοικος της περιοχής υπέβαλε μήνυση εχθές στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και εις βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας, 75 ετών σχηματίστηκε δικογραφία

Σάλος έχει προκληθεί με βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει μια ηλικιωμένη γυναίκα να επιτίθεται σε ένα σκυλί, στο χωριό Χρυσαυγή του δήμου Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

Στο βίντεο που δημοσίευσε μία γυναίκα πριν από τέσσερις ημέρες, φαίνεται το σκυλάκι εξουθενωμένο να ξαπλώνει στο πεζοδρόμιο, έξω από ένα σπίτι, προφανώς γιατί εκεί υπήρχε σκιά. Ξαφνικά εμφανίζεται μια ηλικιωμένη γυναίκα με ένα τρίποδο μπαστούνι και αφού πλησιάζει το σκυλί στη συνέχεια του πετάει το μπαστούνι, προφανώς με σκοπό να το εκφοβίσει.

Το σκυλί διακρίνεται να τινάζεται ξαφνικά και να φεύγει τρέχοντας από το σημείο.

Όπως ήταν λογικό το συγκεκριμένο βίντεο που αναρτήθηκε αργότερα από αρκετούς λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, προκάλεσε πλήθος αρνητικών αντιδράσεων από πολίτες και φιλοζωικές οργανώσεις, οι οποίοι ζητούσαν στα σχόλια η γυναίκα που το κατέγραψε να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία, προκειμένου να τιμωρηθεί η ηλικιωμένη για την πράξη της.


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, κάτοικος της περιοχής του Λαγκαδά - άγνωστο αν είναι η γυναίκα που δημοσίευσε πρώτη το βίντεο, υπέβαλε μήνυση εχθές στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και εις βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας, 75 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Η δικογραφία αναμένεται να υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Στράτος Λούβαρης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ