12 Αυγούστου 2022

Οικονόμου για παρακολουθήσεις: Μάταια προσπαθεί ο Τσίπρας να υποδαυλίσει ένταση


«Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015», υποστηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στα social media, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως όσο δεν απαντάει ο κ. Μητσοτάκης, οι υποψίες μεγενθύνονται.

Μάλιστα ο κ.Οικονόμου κατηγορεί τον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να «υποδαυλίσει την ένταση χρησιμοποιώντας ύβρεις και ατυχείς λέξεις συνδεδεμένες με αλλά εποχές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015. Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο, και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές».

Η ανάρτηση Τσίπρα

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανέφερε πως «όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν απαντά, τόσο μεγεθύνονται οι υποψίες ότι όσα γνωρίζουμε αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου».