10 Αυγούστου 2022

📺Η άλλη ήταν τύφλα κι έβαλε τη φίλη της να θηλάσει το μωρό της... για να αναπτύξει ισχυρό αμυντικό σύστημα🤦‍♂️🤦‍♂️


Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια γυναίκα που αποκάλυψε πως άφησε τη φίλη της να θηλάσει το μωρό της γιατί εκείνη είχε πιει πολύ, με τους χρήστες του ΤικΤοκ να μένουν άναυδοι που έδωσε προτεραιότητα στο αλκοόλ.

Η Γκρέις από τη Φλόριντα, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει την φίλη της ναθηλάζει το μωρό της, γεγονός που έκανε πολλούς χρήστες να απορήσουν. Στο βίντεο, που έδχει συγκεντρώσει πάνω από 1,2 εκατομμύρια προβολές, η φίλη της Γκρέις θηλάζει το μωρό της, ενώ εκείνη κάθεται άπραγη και παρακολουθεί. Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Όταν έχεις πιει μερικά ποτά, τότε αφήνεις τη φίλη σου να θηλάσει το μωρό σου».

@gregariously_grace #nursing #friendshipgoals #breastfeeding #breastfed #baby #babies #momsoftiktok #foryou #4you #4u #fedisbest #findyourgrace #nourisheveryyou ♬ Que Sera Sera - Billianne

Η απάντηση της νεαρής μητέρας -Γιατί άφησε τη φίλη της να θηλάσει το μωρό της

Κι ενώ κάποιοι χρήστες υποστήριξαν τη νεαρή μητέρα, οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως άφησε κάποιον άλλον να θηλάσει το μωρό της «για χάρη» ενός ποτού. Μετά την κατακραυγή πάντως, η Γκρέις δημοσίευσε άλλο ένα βίντεο, το οποίο δείχνει και πάλι την φίλη της να θηλάζει το μωρό της. Σε αυτό, έγραψε: «Η φίλη μου έχει ένα μωρό επτά μηνών. Το μωρό της είναι εκτός πολιτείας για το Σαββατοκύριακο. Την άφησα να θηλάσει για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα αλλά και για να την ανακουφίσω», προσθέτοντας: «Είναι απολύτως εντάξει να πίνεις και να θηλάζεις. Εάν αισθάνεσαι αρκετά νηφάλια για να οδηγήσεις, μπορείς να θηλάσεις». Ωστόσο, τόνιζε πως άφησε την φίλη της να θηλάσει το μωρό της επειδή την «εμπιστεύεται».

@gregariously_grace #breastfeeding #breastfed #findyourgrace #fyp #foryou #breastfedmommas ♬ original sound - Grace

«Το ποτό είναι πιο σημαντικό από το μωρό»: Σκληρά σχόλια από χρήστες

Το βίντεο της Γκρέις έχει λάβει πάνω από 43.000 likes και πολλά σχόλια από τους ακόλουθους της, με πολλούς να εκφράζουν τις ανησυχίες τους, τονίζοντας πως έδειχνε ότι τα ποτά ήταν «πιο σημαντικά» από το μωρό της. «Όχι, το μωρό μου δεν είναι πιο σημαντικό από το ποτό» σχολίασε συγκεκριμένα ένας χρήστης με έναν άλλον να προσθέτει: «Ουάου, εκπλήσσομαι με το πόσοι άνθρωποι το υποστηρίζουν αυτό, δεν είμαι σίγουρη ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ίσως, αλλά όχι για χάρη του ποτού» σημείωσε κάποιος.

@gregariously_grace #wedding #shots #tequila #baby #sister #party #wedding #drinks #cheers #fyp #foryou #4u ♬ young and beautiful lana del rey by retr0cine - retrocine

«Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι ok;» έγραψε ένας άλλος. «Δωρεά γάλακτος σε μπουκάλι ναι, αλλά όχι κατευθείαν από την πηγή» με έναν ακόμη να αναφέρει: «Για κάποιο λόγο η σκέψη ότι κάποιος άλλος θα ταΐσει το μωρό μου με έκανε πάντα να νιώθω τόσο άβολα. Σίγουρα είναι ένα εμπόδιο για μένα».

Υπήρχαν όμως και πολλά θετικά🤣🤣

Κι ενώ οι περισσότεροι δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την απόφαση της νεαρής μητέρας, κάποιοι χρήστες εξέφρασαν την υποστήριξή τους στο πρόσωπό της. «Αυτό είναι υπέροχο. Μπορείτε να θηλάζετε ακόμη και μετά από ένα ή δύο ποτά, αλλά εάν ένας φίλος μπορεί να βοηθήσει, γιατί όχι;» έγραψε ένας χρήστης με έναν ακόμη να προσθέτει: «Αυτό είναι τόσο όμορφο. Μακάρι να μπορούσαμε να επιστρέψουμε στη νοοτροπία αυτή. Επιπλέον, μπράβο στη μαμά που δεν ήθελε να το ρισκάρει». Ένας τρίτος σημείωσε: «Αυτή είναι η πραγματική γυναικεία φύση, η αδελφότητα. Αυτό κάναμε παλιά. Εξακολουθεί να είναι μια όμορφη στιγμή. Μια γυναίκα μοιράζεται τα πιο οικεία, ιερά...».

@gregariously_grace Replying to @lifewithleland ♬ MOOSE - kemy