10 Αυγούστου 2022

📺Περιστέρι: Το προφητικό ΒΙΝΤΕΟ της Νικολέτας με τον δολοφόνο της – Τι υποστήριξαν οι φίλοι του κατηγορούμενου


Δύο συμπατριώτες του 21χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι φέρεται πως την επίμαχη ημέρα τον βοήθησαν να μεταβεί στον σταθμό Λαρίσης. Οι δύο Πακιστανοί, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ξεκαθάρισαν ότι δεν γνώριζαν το έγκλημα που είχε διαπράξει ο 21χρονος. Την ίδια ώρα σοκ προκαλεί ένα βίντεο που είχαν αναρτήσει η Νικολέτα και ο δολοφόνος της, στο οποίο ο 21χρονος ομολογούσε ότι είναι νευρικός στις αντιδράσεις του.

Στο βίντεο του ζευγαριού, το θύμα και ο δράστης παίζουν το γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι των 10 ερωτήσεων. Η άτυχη Νικολέτα στη μοιραία σχέση της με τον 21χρονο έκανε τις περισσότερες υποχωρήσεις. Εκείνος ήταν ο νευρικός της σχέσης, κρατούσε μυστικά και ζητούσε δύσκολα συγγνώμη. Ίσως όταν κατέγραφαν αυτό το παιχνίδι κανείς να μην πίστευε τα όσα τραγικά ακολούθησαν. Σήμερα όμως το βίντεο αυτό μοιάζει σοκαριστικά προφητικό.

«Δεν ξέραμε τι είχε κάνει»
Την ημέρα της δολοφονίας, μετά το έγκλημα, ο κατηγορούμενος μάζεψε τα πράγματά του σε ένα σακίδιο και μια βαλίτσα. Δεν είχε μεταφορικό μέσο και χρήματα, έτσι ζήτησε από δυο ομοεθνείς του να τον μεταφέρουν στο σταθμό Λαρίσης για να δραπετεύσει από την Ελλάδα, όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε στις Αρχές. Οι δυο άνδρες ήδη έχουν δώσει κατάθεση στις αρχές.

«Με πήρε τηλέφωνο για να τον πάω με το μηχανάκι μου στο σταθμό Λαρίσης να φύγει για Θεσσαλονίκη, όμως είχα δουλειά. Στις 6:10 με ξανακάλεσε και μου είπε ότι είχε αφήσει ένα σάκο και μια βαλίτσα στην αυλή του σπιτιού μου, ήθελε να βάλω τα ρούχα από την βαλίτσα στο σάκο και να τον μεταφέρω στο σταθμό όπου εκεί θα τον συναντούσα, να του τον δώσω. Πήρα έναν φίλο μου και με τον μηχανάκι του παρέδωσα τον σάκο. Όταν τον ρώτησα γιατί φεύγει για Θεσσαλονίκη, μου είπε ότι θα πήγαινε Ιταλία για δουλειά», δηλώνει στον ΑΝΤ1 φίλος του κατηγορούμενου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, οι δυο άνδρες από το Πακιστάν ξεκαθάρισαν ότι δεν γνώρισαν το έγκλημα που είχε διαπράξει στο Περιστέρι ο 21χρονος κατηγορούμενος όταν τον συνάντησαν και πληροφορήθηκαν για τον θάνατο της Νικολέτας, την επόμενη ημέρα από την ίδια της την αδελφή.

«Πήρε τηλέφωνο και (είπε) “δώσε μου βαλίτσες, γιατί φεύγει σε 10 λεπτά το τρένο”, αλλά εμείς δεν ξέραμε την ίδια ώρα τι έχει κάνει και τι έγινε. Μετά καταλάβαμε. Ζήτησε να του μεταφέρουμε τις βαλίτσες ως το σταθμό των τρένων. Λέει “σε 10λεπτά φεύγει τρένο, σε παρακαλώ να μου δώσετε βαλίτσες”, αλλά δεν ξέραμε την ίδια ώρα ότι είχε σκοτώσει κοπέλα. (Ο Σάνι) πρώτα ήταν καλός, όπως τα έχει κάνει τώρα, δεν είμαστε φίλοι» ανέφερε φίλος του κατηγορούμενου.

Για υπόθαλψη εγκληματία κάνει λόγο η οικογένεια της Νικολέτας
H οικογένεια του θύματος μέσω του δικηγόρου της μιλά για υπόθαλψη εγκληματία από ομοεθνείς τους και για έγκλημα προμελετημένο. «Οι δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι συνέδραμαν στην διαφυγή του, βοήθησαν υλικά και οικονομικά τον κατηγορούμενα για να διαφύγει στη γειτονική μας χώρα. Δεν μπόρεσε όμως να τα καταφέρουν παρόλη τη βοήθεια και την υπόθαλψη εγκληματία, την οποία παρείχαν αυτοί οι δύο»δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Κατά την απολογία του ο 21χρονος δράστης ισχυρίστηκε ότι έφτασε στο έγκλημα εξαιτίας θρησκευτικών διαφορών με το θύμα. Μετά την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.