10 Αυγούστου 2022

ΑΦΗΝΩ ΑΥΤΟ ΕΔΩ... ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ'ΝΑΙ🤷‍♂️🤷‍♂️Ροζ σκάνδαλο με ερωμένες «καίει» γνωστό πολιτικό: Το... σκοτεινό παρασκήνιο και οι συμφωνίες «σιωπής»!


Τον πρόδωσαν τα μηνύματα

Αποκαλύψεις έρχονται από την κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Espresso για πρόσωπο της πολιτικής σκηνής, το οποίο διαπλεκόταν σε ροζ σκάνδαλο γεμάτο απιστίες, παράλληλες σχέσεις και συμφωνίες σιωπής.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε χτίσει τις δικές του μιντιακές συμπάθειες και αντιπάθειες και έχει δημιουργήσει φίλους και εχθρούς εντός του πολιτικού κόμματος στο οποίο ανήκει.

Η ζωή του όμως είναι πιο σκοτεινή και όσα αποκαλύπτονται θα μπορούσαν να είναι ένα τρελό σενάριο ταινίας με ροζ βίντεο, βία και ερωμένες. Το πολιτικό προφίλ το οποίο αναλύεται, δεν μπορούσε να αντισταθεί στο γυναικείο φύλο, το οποίο συναντούσε συχνά λόγω της επαγγελματικής του ταυτότητας. Οι συναντήσεις του με κυρίες από τον χώρο της δημοσιογραφίας, της πολιτικής και των επιχειρήσεων γινόντουσαν όλο και πιο συχνές αλλά και πιο επικίνδυνες, έχοντας κατάληξη στις κρεβατοκάμαρες της αμαρτίας.

Τι κι αν ήταν παντρεμένος… τίποτα δεν τον εμπόδιζε από το να διατηρεί παράλληλες σχέσεις. Ωστόσο οι ερωτικές συνευρέσεις του προσώπου αυτού δεν έμειναν εκεί. Πολλές φορές κατέληγαν σε περιστατικά απειλών και ξυλοδαρμού στην προσπάθειά του να μη μαθευτούν οι πράξεις του, οι οποίες θα δημιουργούσαν νέο τεράστιο σκάνδαλο στο πολιτικό σκηνικό.

Τον πρόδωσαν τα μηνύματα


Ένας από τους παράνομους δεσμούς του πολιτικού ήταν η «βόμβα» που έσκασε και πρόδωσε τις αμαρτίες του. Η γυναίκα αυτή μετά από τις ερωτικές συνευρέσεις δεχόταν ξύλο και έντονους καβγάδες, οι οποίοι οδήγησαν σε έναν παρασκηνιακό χωρισμό.

Από το κινητό της τηλέφωνο, τα αποδεικτικά στοιχεία όλων των παραπάνω κατέληξαν στα χέρια συναδέλφων της δημοσιογράφων. Φωτογραφίες που έδειχναν τα μηνύματα που λάμβανε η γυναίκα αυτή από τον πολιτικό, την περίοδο που η ίδια είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από εκείνον άναψαν «φωτιές» στα μεγάλα ΜΜΕ.

Η ίδια δε φοβήθηκε να δείξει τα πειστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας μάλιστα και υπονοούμενα ότι το φετινό καλοκαίρι το μαύρισμά της δε θα είναι από τον ήλιο αλλά από «βαρύ χέρι του πολιτικού», όπως αποκαλύπτει η Espresso. Το τέλος της σχέσης αυτής ήρθε όταν μια ακόμα γυναίκα από τον χώρο των ΜΜΕ έπεσε θύμα του αδίστακτου άνδρα.

Σημειώνεται ότι αυτή τη φορά η δεύτερη κοπέλα που απειλήθηκε ήταν συγγενικό πρόσωπο συνεργάτη του πολιτικού. Τα στόματα τελικά έμειναν κλειστά Αν και η σχέση τους έγινε γνωστή στην πρώτη γυναίκα - θύμα του πολιτικού ξεκίνησε ένα «παρασκηνιακός πόλεμος» στον οποίο εμπλέκονταν ο ίδιος, η τότε σύζυγός του και οι δύο ερωμένες εκ των οποίων η μία δε φοβήθηκε να τα βάλει μαζί του και να αποκαλύψει τα πάντα.

Ωστόσο όλα καλύφθηκαν… με έναν μαγικό τρόπο. Ποιο ήταν άραγε το παρασκήνιο το οποίο έκανε όλους τους δημοσιογράφους και όσους γνώριζαν για το ροζ σκάνδαλο, να σιωπήσουν; Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τα στόματα έμειναν κλειστά ακόμα και όταν ο ίδιος ο πολιτικός δε φοβήθηκε να αποκαλύψει τις ερωτικές του διαπλοκές με παρουσιάστρια, σε φίλο του, πρόσωπο των ΜΜΕ, σε μια εκρηκτική περίοδο.

Το σχετικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, σήμερα (6/8):