30 Σεπτεμβρίου 2022

📺Πολυτεχνειούπολη: Η δόκιμη αστυνομικός μπήκε στην αστυνομία για να βοηθάει τη συμμορία-Κόρη αστυνομικού και ανιψιά ανώτατου αξιωματικού η 22χρονη


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη συμμορία της πολυτεχνειούπολης.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός φαίνεται να εντάχθηκε στην αστυνομία μόνον και μόνο για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της συμμορίας.

Από την έρευνα των Αρχών φαίνεται ότι η 22χρονη είχε σχέση με ένα από τα μέλη της συμμορίας πριν ενταχθεί στο Σώμα, ενώ όπως προκύπτει, έκανε τα πάντα για να μετατεθεί στο αστυνομικό τμήμα του Ζωγράφου αλλά και να παραμείνει εκεί.

Επιπλέον, είχε επαφές με άλλα μέλη της συμμορίας εκτός από τον σύντροφό της.

Οι Αρχές ερευνούν τη συμμετοχή στο κύκλωμα και των φυλάκων της πολυτεχνειούπολης.


Κόρη αστυνομικού και ανιψιά ανώτατου αξιωματικού η 22χρονη δόκιμη της ΕΛ.ΑΣ.


Η μητέρα της μίλησε στο MEGA για το παρελθόν και για τον θάνατο του πατέρα της 22χρονης δόκιμης αστυνομικού σε ηλικία 5 ετών.

Κατηγορείται ότι προειδοποιούσε τα μέλη της συμμορίας που διέμεναν στις παλιές εστίες της Πανεπιστημιούπολης για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας και με αυτό τον τρόπο κατάφερναν να ξεγλιστρούν και να αποφεύγουν την σύλληψή τους.

Η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός φέρεται να ενεπλάκη με τη συμμορία όταν έκανε σχέση με ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του «Έσκο», του φερόμενου ως αρχηγού της οργάνωσης.

«Δραστήρια και δυναμική»

Οι συγγενείς της, την περιγράφουν ως μια γυναίκα δραστήρια και δυναμική. Το 2019 είχε κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην περιοχή του Ζωγράφου και πήρε 42 ψήφους καταλαμβάνοντας την 45η θέση στον συνδυασμό.

«Είχε περάσει πρόσφατα και σε δεύτερη πανεπιστημιακή σχολή, έπαιζε ποδόσφαιρο, είναι δραστήριο παιδί αλλά δεν πιστεύω ότι είχε τέτοιες εμπλοκές», δήλωσε η μητέρα της 22χρονης.

Η ίδια μεγάλωσε σε οικογένεια αστυνομικών.

Ο πατέρας της 22χρονης υπηρετούσε στα ΜΑΤ. Το 2005 έφυγε από την ζωή, όταν εκείνη ήταν μόλις 5 ετών. Από μικρή δήλωνε ότι θέλει να γίνει αστυνομικός. Άλλωστε εκτός από τον πατέρα της, θείος της ήταν ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ και ένας άλλος θείος της ανώτατος αξιωματικός στη διεύθυνση Τροχαίας.

Η μητέρα της 22χρονης βρέθηκε στο πλευρό της κατά την απολογία της στον ανακριτή και μίλησε στον δημοσιογράφο του LIVE NEWS Κυριάκο Μαντούβαλο.

«Έχω μεγαλώσει τα τρία αυτά παιδιά μόνη μου. Ήταν πέντε, τρεισήμισι και δύο ετών όταν έχασα τον άνδρα μου και προσπάθησα πολύ για να αναθρέψω τρία καλά παιδιά. Έχουν ειπωθεί πράγματα τα οποία δεν ισχύον. Το παιδί μου δεν έμενε στις εστίες, έμενε στο σπίτι μας, όπου ήρθαν οι αστυνομικοί και δεν βρήκαν τίποτα μεμπτό».

Tις επόμενες ημέρες όπως λέει, η κόρη της ετοιμαζόταν να ορκιστεί. Τώρα όμως βρίσκεται σε διαθεσιμότητα και καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για τις σχέσεις της με τα μέλη της συμμορίας.