16 Σεπτεμβρίου 2022

Ένταση στην Εξεταστική Επιτροπή ανάμεσα σε Κυρανάκη - Τζανακόπουλο: «Τι μιλάς εσύ ρε Χρυσαυγίτη;» - Διεκόπη η συνεδρίαση


Ένταση επικράτησε στην Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις ανάμεσα στον Κωσταντίνο Κυρανάκη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο. Όλα ξεκίνησαν όταν οι βουλευτές της πλειοψηφίας θεώρησαν πως οι ερωτήσεις του κυρίου Τζανακόπουλου ήταν ουσιαστικά συμπεράσματα και όχι ερωτήσεις, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να διαμαρτύρονται προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Κυρανάκης φέρεται να ζήτησε σε έντονο ύφος, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, να σταματήσει τις ερωτήσεις. Βλέποντας το αυτό ο κ. Τζανακόπουλος και απευθυνόμενος προς τον βουλευτή της ΝΔ, φέρεται να του είπε «τι μιλάς εσύ ρε Χρυσαυγίτη;».

Όπως είναι λογικό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εκνευρίστηκε και με τη σειρά του ύψωσε τους τόνους. Ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Κεφαλογιάννης βλέποντας την κατάσταση να εκτραχύνεται αναγκάστηκε να διακόψει για μερικά λεπτά προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μετά από λίγη ώρα οι βουλευτές επανήλθαν στην αίθουσα και συνεχίστηκε η κατάθεση του κυρίου Δεμίρη.