06 Οκτωβρίου 2022

📺Θοδωρής Μαραντίνης: Έχει καταβάλει διατροφή και δίδακτρα άνω των 110.000 ευρώ, λέει ο δικηγόρος του


Τις νομικές εκκρεμότητες που έχουν ως ζευγάρι προσπαθούν να λύσουν αυτό το διάστημα ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε την Τρίτη (4/10) στα δικαστήρια Ευελπίδων, με την εξέλιξη για τον frontman των Onirama να μην είναι καλή. Όπως έγινε γνωστό, το δικαστήριο επέβαλε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή στον Θοδωρή Μαραντίνη επειδή ο τραγουδιστής φέρεται να μην είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του προς τα παιδιά του, καθώς δεν πληρώνει τη διατροφή των 4.000 που έχει συμφωνηθεί. Έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου κατέθεσε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σήμερα ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και στον Γιώργο Λιάγκα.

Όσα είπε ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη

«Ήταν ένα ποινικό δικαστήριο, το οποίο έχει εφεσιβληθεί (έχει ασκηθεί έφεση) και επομένως η υπόθεση αυτή εκκρεμεί και θα πρέπει αναφορικά με αυτό να μην κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν έχει κριθεί η συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό που αφορά τον κόσμο να ακουστεί είναι ότι, από τη στιγμή που έχει εφεσιβληθεί αυτή η απόφαση, δεν έχει κριθεί οριστικά και τελεσίδικα. Οπότε αναμένουμε», είπε στην αρχή ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη.

«Ο κ. Μαραντίνης κατέβαλε για ικανό χρονικό διάστημα στο ακέραιο τη διατροφή. Ο λόγος που κάποια στιγμή έκανε μερικές καταβολές ήταν μέσα στο 2020, δεδομένου ότι εξαιτίας του κορωνοϊού υπέστη τεράστιο πλήγμα όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα, με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των εισοδημάτων των καλλιτεχνών. Θα την εξοφλήσει το συντομότερο δυνατόν, και το γνωρίζει αυτό η κυρία Χρηστίδου.


Δεν έχει υπάρξει μήνας από το 2019 που χώρισε αυτό το ζευγάρι, που ο κ. Μαραντίνης δεν έχει καταβάλει διατροφή για τα παιδιά του, πλήρως ή μερικώς, και φυσικά ενδεικτικά να σας πω πως από το 2019 μέχρι σήμερα έχει καταβάλει διατροφή και δίδακτρα -παρά το όποιο υπόλοιπο- άνω των 110.000 ευρώ. Ο άνθρωπος προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά από όλο αυτό το πλήγμα και σήμερα ήταν απαραίτητη η παρουσία μου. Το σύνολο των σχολικών υποχρεώσεων καλύπτεται από τον κ. Μαραντίνη», συνέχισε ο κ. Δουλιώτης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε, επίσης, ο συνήγορος του frontman των Onirama, ο Θοδωρής Μαραντίνης μένει 3 φορές την εβδομάδα με τους δύο γιους του. «Αυτό ισοδυναμεί με ένα ντε φάκτο καθεστώς συνεπιμέλειας, μιας άτυπης συνεπιμέλειας, και ούτως ή άλλως ήταν αυτή η επιθυμία του από την αρχή. Είναι ένας πατέρας που δίνει τη ζωή του γι’ αυτά τα παιδιά, έχει σταθεί γι’ αυτά σε κάθε στάδιο της ζωής του» σημείωσε.