07 Οκτωβρίου 2022

📺5 ΑΛΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΟΥΝ Γ@ΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ🤦‍♂️🤷‍♂️Αγρίνιο: Άγριο επεισόδιο σε Λύκειο – Μαθητές ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ γρονθοκόπησαν καθηγητές


[Δεν έχει νόημα το "αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος" για τα μαλ@κισμένα! Και αλλού να πάνε τα ίδια θα κάνουν. Μόνο το "πέταμα με τις κλωτσιές από το σχολικό περιβάλλον" έχει νόημα για τέτοιους αλήτες που ούτως ή άλλως δεν πάνε σχολείο για να μάθουν αλλά για να διαλύσουν και να καταστρέψουν. 4-5 είναι σε κάθε Λύκειο απλά ακολουθούνται από χαβαλετζηδες που αν ήταν μόνοι τους δε θα ενοχλούσαν τους υπόλοιπους τουλάχιστον]

Ένα πρωτόγνωρο και άγριο επεισόδιο διαδραματίστηκε πριν από λίγη ώρα σε Λύκειο του Αγρινίου. Συγκεκριμένα, με το τέλος των μαθημάτων της ημέρας, μαθητές αλλά και εξωσχολικοί κινήθηκαν απειλητικά στην εξώπορτα του Λυκείου εναντίον καθηγητών.

Σύμφωνα με το agriniotimes, τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα κάποιοι μαθητές να γρονθοκοπήσουν καθηγητές που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Επικράτησε πανικός ενώ υπήρξαν και απειλητικές κινήσεις από μαθητές προς μία συμμαθήτρια τους.

Σύμφωνα, με πληροφορίες, η ένταση ξεκίνησε από τη χθεσινή ημέρα και τα αίτιά της έχουν να κάνουν με τις εκλογές του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία και η κατάσταση μετά από ώρα εκτονώθηκε. Το περιστατικό θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό για τη σχολική κοινότητα ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια μιας και οι γονείς που έτρεξαν στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσουν σε μήνυση εναντίον μαθητών που επιτέθηκαν στα παιδιά τους.

Δεν έγινε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη, καθώς οι πρωταίτιοι των επεισοδίων μόλις είδαν το περιπολικό της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο, είναι θέμα χρόνου η προσαγωγή τους, καθώς είναι γνωστοί στην αστυνομία.