Βρήκε θέμα να πουλήσει πάλι εξυπνάδα ο έγκριτος Βαξεβάνης και ρώτησε τον Άδωνι ποια Τράπεζα βεβαίωσε ότι θα δανείσει τον Μαραβέγια ώστε αυτός να αιτηθεί χρηματοδότηση μέσω του αναπτυξιακού νόμου. Βούτυρο στο ψωμί του Άδωνι που του απάντησε ότι με τον αναπτυξιακό του ΣΥΡΙΖΑ αρκούσε μια απλή υπεύθυνη δήλωση ότι σε χρηματοδοτεί η τράπεζα, κάτι που άλλαξε με το νόμο της ΝΔ και πλέον απαιτείται γραπτή βεβαίωση τράπεζας.
Ο νόμος του 2016 (νόμος σύριζα) δεν προέβλεπε τέτοια γραπτή δέσμευση από καμμία τράπεζα για να πάρεις έγκριση. Αυτό άλλαξε με τον δικό μας νόμο. Αν είχε λοιπόν κάνει αίτηση στον δικό μας θα έπρεπε να υπήρχε τέτοια βεβαίωση στον δικό σας όχι.
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 5, 2022
Αυτά τα δικό σας και δικά μας πεστα στη Βουλή. Εγώ δημοσιογραφικα ρώτησα πώς πήρε ο,τι πήρε. Όχι θεωρίες, στοιχεία που οφείλεις να σώσεις. Αιτήσεις, αριθμούς πρωτοκόλλου, εγκρίσεις κλπ
— Kostas.Vaxevanis (@KostasVaxevanis) October 5, 2022