27 Νοεμβρίου 2022

📺ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΤΙΝΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ🤷‍♂️🤷‍♂️Κιβωτός του Κόσμου: «Λέει ψέματα η αδερφή μου για τα Γιάννενα»🤷‍♂️🤷‍♂️«Ο αδερφός μου είναι ρουφιάνος» λέει η άλλη που μέχρι χθες κλαψούριζε ότι δεν την αφήνουν να τον δει και ανησυχεί ότι τον έχουν σε μπουντρούμι🤣🤣


Ο αδερφός της Ευγενίας που αποκάλυψε στο MEGA και στο Live News την εμπειρία της στην Κιβωτό του Κόσμου, Αντώνης, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το περιστατικό που κατήγγειλε η αδερφή του.
Ο μεγαλύτερος αδερφός της 20χρονης Ευγενίας, Αντώνης, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την ζωή του στη δομή και απάντησε για το περιστατικό που ισχυρίζεται η αδερφή του ότι συνέβη, στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων, όταν, όπως ανέφερε η 20χρονη, παιδαγωγός την έπιασε από τα μαλλιά και της χτύπησε το κεφάλι στο καπάκι της τουαλέτας.

«Ας ξεκινήσουμε αρχικά για το περιστατικό της Πωγωνιανής το 2015. Βγαίνουμε να πούμε ένα περιστατικό το οποίο δεν έχει εξεταστεί. Εσείς που βγάζετε αυτό το πράγμα, έχετε εξετάσει εάν αυτό το περιστατικό είναι όντως αλήθεια; Εγώ ήμουν εκεί στο περιστατικό, από το 2013 με αρχές του 2014, ήμουν στη δομή της Πωγωνιανής μέχρι και τώρα. Δεν είμαι μέσα σαν παιδί, είμαι πλέον σαν εργαζόμενος. Ήμουν στο περιστατικό, το θέμα έχει συνταχθεί από εισαγγελέα, έχει γίνει δικαστήριο, ο άνθρωπος είχε μείνει χωρίς δουλειά, αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο άνθρωπος είναι αθώος και είναι ακόμα στη δουλειά επάνω. Αυτό το περιστατικό δεν ισχύει. Ήταν εκεί μπροστά στο περιστατικό εθελόντρια που ανέφερε τι έγινε, όπως και άλλα παιδιά, το περιστατικό εξετάστηκε», ανέφερε αρχικά.

«Πρέπει να εργαζόμαστε γιατί τα έχουμε όλα έτοιμα»
Για το τι συνέβη με το περιστατικό δήλωσε πως «τίποτα δεν έγινε, ο άνθρωπος τη χώρισε από την κοπέλα και την έβαλε μέσα στην τουαλέτα για να ηρεμήσει γιατί ήταν εκτός εαυτού. Ο άνθρωπος ήταν έξω απ΄ την τουαλέτα, εκεί δικαιώθηκε ο άνθρωπος ότι τον έβλεπαν που ήταν έξω. Απλά κρατούσε την πόρτα για να ηρεμήσει».

«Το θέμα είναι ότι βγαίνει να πει κάτι που έγινε το 2015 και έχει λήξει. Ο άνθρωπος  έχει δικαστεί γι’ αυτό το πράγμα, έχει γίνει μήνυση, νόμιμα, κανονικά. Στη δομή αυτή της Χίου που λέει ότι έγιναν αυτά τα πράγματα, δεν ήμουν και δεν ξέρω. Από ότι έχω ακούσει και μου είπε και ο πατήρ, της είπε όντως να τη βοηθήσει να κρατήσει το παιδί, εκείνη όμως ήθελε να φύγει, έλεγε από μικρή ότι δεν νιώθει σπίτι της την Κιβωτό, δεν ήθελε να κάτσει μέσα, ήθελε όταν γίνει 18 να φύγει», είπε συμπληρωματικά ο Αντώνης.

«Για τον 19χρονο που μιλάμε, νομίζω ότι γνωρίζω ποιος είναι. Αυτό που καταγγέλλει για τον πατήρ νομίζω είναι λίγο τραβηγμένο. Είμαι 11 χρόνια στην Κιβωτό και δεν έχω δει κάτι, και εγώ έχω πάει για βραδινά μπάνια με τον πατήρ και σε ποτάμια, δεν έχω δει κάτι. Ήμουν σε αυτές τις ομάδες που έπαιρνε μαζί του ο πατήρ Αντώνιος και έχω πάει αρκετές κρουαζιέρες με τον πατήρ και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Όσον αφορά στις αναφορές που έγιναν ότι έπαιρνε συγκεκριμένα παιδιά μαζί του, πραγματικά γελάω. Τα παιδιά που παίρνουν δεν τα διαλέγει ο πατήρ, τους διαλέγει η διευθύντρια της κάθε δομής. Θα πουν έχουμε 40 θέσεις και από κάθε παράρτημα θα πάνε 10 παιδιά. Οι διευθυντές θα βρουν ποια παιδιά έχουν κάνει αγώνα, έχουν διορθώσει τη συμπεριφορά τους, τα πάνε καλά στο σχολείο, κοιτάνε όλα αυτά. Τώρα τώρα δεν μιλάω με τον πατήρ, αλλά επικοινωνώ καμιά φορά, όχι με εκείνον με κάποιους ανθρώπους που είναι κοντά στον πατήρ Αντώνιο», συνέχισε.

Σχετικά με τις εργασίες που τους έβαζαν  να κάνουν ο Αντώνης σχολίασε πως, «Πρέπει να εργαζόμαστε γιατί τα έχουμε όλα έτοιμα, για να βγούμε στα 18 μας και να μπορούμε να δουλέψουμε να σταθούμε στα πόδια μας. Αυτά που περιγράφουν παιδιά ότι σπάγαμε πέτρες ή δουλεύαμε στον ήλιο, δεν ισχύουν, αυτό που λέτε, ακούγεται σαν φυλακή».

«Εγώ προσωπικά στην δομή της Πωγωνιανής δεν έχω δει περιστατικά απομόνωσης. Δεν ξέρω για άλλες δομές. Μου φαίνεται περίεργο μετά από όλα όσα μας έχει προσφέρει ο πατήρ, να τα λένε όλα αυτά τα παιδιά που κατήγγειλαν», κατέληξε.


Κιβωτός του Κόσμου: Η απάντηση της Ευγενίας στα αδέρφια της που λένε ότι «είπε ψέματα»

Η Ευγενία, που συγκλόνισε με την καταγγελία της μιλώντας ζωντανά στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!», έδωσε την δική της απάντηση στον αδερφό της, που είπε ότι λέει ψέματα.
Ο μεγαλύτερος αδερφός της 20χρονης Ευγενίας, Αντώνης, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την ζωή του στη δομή και απάντησε για το περιστατικό που ισχυρίζεται η αδερφή του ότι συνέβη, στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων, όταν, όπως ανέφερε η 20χρονη, παιδαγωγός την έπιασε από τα μαλλιά και της χτύπησε το κεφάλι στο καπάκι της τουαλέτας, λέγοντας πως η αδερφή του «λέει ψέματα».

Η Ευγενία, απάντησε σήμερα, σε όλα όσα είπε ο αδερφός της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το Σάββατο.

«Έχω πει για άτομα, έχω πει για ονόματα, έχω βγει με το πρόσωπό μου. Και γι’ αυτόν τον λόγο βγήκα με το πρόσωπό μου, γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι. Ξέρω ότι όλα είναι αλήθεια και για το κάθε τι έχω αποδείξεις. Θεώ να δω μέχρι που θα το πάνε. Βγήκε ο αδερφός μου χθες ο Άγγελος. Ο Άγγελος έχει φύγει από την Κιβωτό όπως και εγώ. Εγώ συγκεκριμένα με τα αδέρφια μου, τα τελευταία 4 χρόνια, δεν είχα επικοινωνία όσο ήμουν στη Χίο. Δεν ξέρω πώς ο αδερφός μου ο Άγγελος γνωρίζει ότι όλα αυτά είναι ψέματα. Είπε ο αδερφός μου ότι είναι ψέματα για την άμβλωση και πως μόνη μου έφυγα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Και πως εκείνοι είχαν φέρει το παιδί με το οποίο είχα μείνει έγκυος, και είχαμε μιλήσει και μας είχαν πει να μας δώσουν και σπίτι και άλλα διάφορα τέτοια. Αυτό δεν έγινε  ποτέ μα ποτέ. Το ίδιο το παιδί με παρακαλούσε να ρίξω το παιδί. Εννοείται πως έχω τύψεις και θα τις κουβαλάω μία ζωή. Ήμουν 17 ετών όταν έμεινα έγκυος. Ο Άγγελος και ο Αντώνης, άμα δεν έχουν βιώσει και κα δεν έχον συμπεριφερθεί όπως σε εμένα, σε εκείνους, να μην μιλάνε. Στο περιστατικό με την τουαλέτα, είχα καυγά με μία κοπέλα εγώ και ο κύριος δεν ήταν καν παιδαγωγός μου».

«Ανέβηκε πάνω, με έπιασε από τους ώμους, με έβαλε στην τουαλέτα και με τον ποπό μου, επειδή εγώ τραβιόμουν, τσίριζα, έκλαιγα, με έβαλε πάνω με πολλή φορά και με κοπάνησε και έσπασε το καπάκι της τουαλέτας. Είπε ο Αντώνης πως ήταν μπροστά στο περιστατικό και πως ο κύριος ήταν έξω από την τουαλέτα και εγώ μέσα. Όλα αυτά είναι ψέματα. Δεν ήταν κανένας μέσα ούτε και οι δύο κυρίες που ήταν μπροστά. Ήρθαν μετά και είδαν τα σημασία μου τη σπασμένη λεκάνη και γενικά το τι είχε γίνει. Προσπαθήσαν οι συγκεκριμένες κυρίες να μπουν μέσα και ο κύριος δεν άφηνε, έσπρωχνε την πόρτα προς τα έξω και τις έσπρωχνε. Ο κύριος ήταν μαζί μου μέσα στην τουαλέτα. Ο Αντώνης ισχυρίζεται κάτι στο οποίο δεν ήταν μπροστά ο ίδιος και κανένα αγόρι», συμπλήρωσε  20χρονη.

«Ο αδερφός μου πιστεύει ότι είναι ιδιοκτησία του πατέρα Αντώνιου»

Η 20χρονη αναφέρθηκε και στη σχέση του αδερφού της με την Κιβωτό και με τον πατήρ Αντώνιο.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέει τόσα πολλά ψέματα. Επίσης είπε ότι δε γνωρίζει από συνέπειες. Θέλω να πω ότι ο Αντώνης είναι ένα παιδί που τα έχει όλα έτοιμα στη ζωή του, γιατί πορίζεται με την Κιβωτό. Και πιστεύει ότι είναι ιδιοκτησία του πατέρα (σ.σ Αντώνιου). Έχει πάρει τους κανόνες και θεωρεί πως όλα είναι φυσιολογικά και δεν βλέπει τίποτα παράξενο. Ο αδερφός μου ο Άγγελος, βγήκε προχθές σε εκπομπή και ανέφερε ένα  πρόβλημά μου,  ψυχιατρική νόσο. Όπως και να έχει αυτό μου το είχαν δημιουργήσει εκεί μέσα. Εγώ με τον Αντώνη εδώ και πολλά χρόνια δεν τα πάμε καλά και φταίει η Κιβωτός σε αυτό. Ο Αντώνης από μικρός, όταν είχαμε πάει στην δομή της Πωγωνιανής ήταν κοντά στην υπεύθυνη της δομής»,

»Ρουφιάνευε τα παιδιά, έλεγε τα πάντα που θα κάναμε και εμείς «τρώγαμε» συνέπειες. Έχω δει πολλές φορές τον Αντώνη να παίρνει χρήματα, διότι πάει και λέει τι κάνουν τα παιδιά και στην ουσία τα «καρφώνει», είπε η Ευγενία.

Όσον αφορά στο εάν έχει επικοινωνία με τους γονείς της, αποκάλυψε πως, «όταν έφυγα από την Κιβωτό, έψαξα κατευθείαν να βρω τους γονείς μου μετά από 10 χρόνια. Τους βρήκα σε πολύ άσχημη κατάσταση. Είχα πέσει σε κατάθλιψη γιατί περίμενα ότι θα βγω από το ίδρυμα και θα βρω δύο γονείς αλλαγμένους, που θα μας περιμένουν… δεν έγινε αυτό. Τα αδέρφια μου αποφάσισαν να μην έχουν καμία επικοινωνία μαζί τους».

«Γνωρίζω ότι ο πατήρ (σ.σ Αντώνιος) έχει δωροδοκήσει συγκεκριμένα παιδιά με πολλά λεφτά, και εκείνα ευτυχώς δεν δέχθηκαν. Θα βγω για να βοηθήσω τα επόμενα παιδιά. Έχω καταλάβει ότι δεν λένε ψέματα, διότι μιλάνε όπως μιλάω εγώ, με τον φόβο», είπε κλείνοντας η 20χρονη.