Τη στήριξή του στον πατέρα Αντώνιο δείχνει ένας τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, μετά το τσουνάμι καταγγελιών για ασέλγεια και κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος των παιδιών.
Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε την Τρίτη (22/11) ο Παντελής, ένα παιδί που από τα 8 χρόνια του διαμένει σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», μαζί με αδέλφια του, καθώς οι αθίγγανοι γονείς τους δεν μπορούσαν να τους αναθρέψουν σωστά, κυρίως για οικονομικούς λόγους.
Όπως είπε ο Παντελής στον ΑΝΤ1: «Ο πατήρ Αντώνιος είναι πατέρας μου, τον λέω «πατέρα», γιατί δεν γνώρισα πατέρα σε αυτήν την ζωή. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που με βοήθησε στην ζωή και εμένα και τον αδελφό μου».
«Τίποτα από όσα ακούγονται δεν έχουν γίνει ποτέ. Ξέρω και τον 17χρονο και τον 19χρονο που κάνουν τώρα καταγγελίες. Τους «έχουμε μεγαλώσει» και αυτούς στην «Κιβωτό του Κόσμου». Η μητέρα του 19χρονου νομίζω είναι ακόμη στα “VIP” σπίτια, τους έχει (ενν. ο π. Αντώνιος) και τους φροντίζει και τους έχει στα ώπα-ώπα. Η μητέρα του 19χρονου μπορεί να είναι ακόμη στο σπίτι της «Κιβωτού του Κόσμου» επειδή είναι υπερβολικά άρρωστη», υποστήριξε ο νεαρός άνδρας.
«Του κάναμε μασάζ στα πόδια, όπως θα έκανε κάθε παιδί στον πατέρα του»
Μάλιστα, ο Πάντελής σόκαρε άπαντες στο πλατό της εκπομπής, καθώς όπως ανέφερε: «Eγώ και ο αδελφός μου κάναμε μασάζ στα πόδια και στην πλάτη του πατρός Αντωνίου για να τον ξεκουράσουμε, όπως θα έκανε κάθε παιδί στον πατέρα του. Ποτέ δεν μας το ζήτησε, επειδή ήταν ο «πατέρας» μας, το θέλαμε μόνοι μας. Δεν το δεχόταν, αλλά τον βάζαμε κάτω και του κάναμε μασάζ».
«Τον πολεμάνε όλοι οι Μασόνοι που είναι με τον διάβολο»
Παράλληλα, ερωτηθείς πως εφόσον όλα αυτά δεν ισχύουν γιατί τώρα υπάρχει αυτό το κύμα καταγγελιών απάντησε πως «τον πολεμάνε όλοι οι Μασόνοι που είναι με τον διάβολο».
Ανέφερε ακόμη πως κάθε καλοκαιρί ο πατέρας Αντώνιος έπαιρνε μαζί του περιπου 20 παιδιά και πήγαιναν μαζι διακοπές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει γύρισει όλα τα νησιά, διευκρινόζοντας ότι στην παρέα των παιδιών βρίσκονταν και κορίτσια.