22 Νοεμβρίου 2022

📢KΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ😝🤷‍♂️Μουντιάλ 2022: Αμερικανός δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι συνελήφθη για t-shirt υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ


[1. Όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες το κάνουν φυσικά για τα 5 λεπτά δημοσιότητας. Αν τους ένοιαζε πραγματικά η καταπίεση πολιτών ή ομάδων ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ το ΙΣΛΑΜ και πρώτα απ' όλα θα ασχολούνταν με την καταπίεση που τρώει ο μισός πληθυσμός δηλ. οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ!! Όλοι αυτοί και οι Ομοσπονδίες με το περιβραχιόνια του κ@λου δεν ενδιαφέρονται για τις γυναίκες! ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝ όπως θα λεγε κι ο Μητρόπουλος

2. Αν μια χώρα δε σου αρέσει πως διοικείται δεν πας! Αν πας και κάνεις μαλ@κίες δεν δικαιούσαι μετά να κλαψουρίζεις. Το ίδιο και στην Ελλάδα! Δεν μπορεί να έρχεται ο κάθε λάθρο και να προσπαθεί να μας επιβάλλει τον τρόπο ζωής του!]

Ένας Αμερικανός δημοσιογράφος ανέφερε ότι συνελήφθη τη Δευτέρα για σύντομο χρονικό διάστημα, όταν προσπάθησε να εισέλθει σε γήπεδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ φορώντας ένα t-shirt με ουράνιο τόξο, προκειμένου να υποστηρίξει την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ.

Στο Κατάρ οι σχέσεις μεταξύ ομοφυλοφίλων είναι παράνομες.

Ο Γκραντ Γουάλ, πρώην δημοσιογράφος του Sports Illustrated που τώρα διατηρεί τη δική του ιστοσελίδα, δήλωσε ότι η ασφάλεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του απαγόρευσε την είσοδο στο πρώτο παιχνίδι των Ηνωμένων Πολιτειών με την Ουαλία στο στάδιο Ahmad Bin Ali της πόλης Αλ-Ραγιάν. Όπως πρόσθεσε, η ασφάλεια του ζήτησε να βγάλει τo t-shirt του.

Ανέφερε επίσης ότι του κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνό του όταν έγραψε στο Twitter για το περιστατικό.


«Είμαι καλά, αλλά αυτό ήταν μια περιττή δοκιμασία», έγραψε ο Γουάλ στο Twitter, δηλώνοντας αργότερα ότι τον πλησίασε ένας άνθρωπος της ασφαλείας, του ζήτησε συγγνώμη και του επέτρεψε να μπει στο χώρο. Αργότερα του ζήτησε συγγνώμη και ένας εκπρόσωπος της FIFA.