05 Δεκεμβρίου 2022

ΤΑΓΑΡΙΑ Γερμανίας: Δεν συμφώνησαν όλα τα ΤΑΓΑΡΙΑ στη διαμαρτυρία με το «κλειστό στόμα»


Δεν ενέκριναν όλοι οι ποδοσφαιριστές την εν λόγω χειρονομία πριν την αναμέτρηση με τους Ασιάτες, φέρεται να είπε ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «πάντσερ», Όλιβερ Μπίερχοφ
Ηκίνηση των παικτών της εθνικής Γερμανίας να «κλείσουν» τα στόματα τους πριν την αναμέτρηση απέναντι στην Ιαπωνία για το Μουντιάλ φαίνεται πως δεν αποτελούσε κοινή γραμμή του συνόλου, με κάποιους παίκτες να έχουν τους ενδοιασμούς τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται του «Fox News», η τηλεπαρουσιάστρια Έσθερ Σέντλατσεκ ανέδειξε το θέμα μετά από συζήτηση στα αποδυτήρια με τον διευθυντή ποδοσφαίρου των «πάντσερ», Όλιβερ Μπίερχοφ.

Η ίδια φέρεται να τον ρώτησε αν το όλο θέμα με τα περιβραχιόνια στήριξης στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα θα μπορούσε να είχε καλύτερη διαχείριση, ενώ υπογράμμισε πως σύμφωνα με πηγές δεν ενέκριναν όλοι οι ποδοσφαιριστές την εν λόγω χειρονομία πριν την αναμέτρηση με τους Ασιάτες.

Ο Μπίερχοφ φέρεται να μην διέψευσε τις πηγές που έκαναν λόγο για ασυμφωνία των παικτών ως προς τη συγκεκριμένη κίνηση, απαντώντας μάλιστα πως όντως θα μπορούσαν να το διαχειριστούν με έναν καλύτερο τρόπο.