09 Δεκεμβρίου 2022

Πυρά του Ίλον Μασκ στον Μπάιντεν μετά από ερώτηση γιατί δεν απελευθερώθηκε ο Πολ Γουίλαν


Ένας χρήστης του Twitter ρώτησε τον εκκεντρικό μεγιστάνα Ίλον Μασκ τη γνώμη του για την ανταλλαγή κρατουμένων που διαπραγματεύτηκε ο πρόεδρος Μπάιντεν με τη Ρωσία για την απελευθέρωση της αμερικανίδας σταρ του μπάσκετ Μπρίτνεϊ Γκράινερ
Επίθεση στον Τζο Μπάιντεν εξαπέλυσε την Παρασκευή ο Ίλον Μασκ επειδή στη συμφωνία με τους Ρώσους για την μπασκετμπολίστρια Μπρίτνεϊ Γκράινερ δεν απελευθερώθηκε και ο Πολ Γουίλαν.

Ένας χρήστης του Twitter ρώτησε τον εκκεντρικό μεγιστάνα Ίλον Μασκ τη γνώμη του για την ανταλλαγή κρατουμένων που διαπραγματεύτηκε ο πρόεδρος Μπάιντεν με τη Ρωσία για την απελευθέρωση της αμερικανίδας σταρ του μπάσκετ, και ο Μασκ, που δηλώνει ότι έχει προσχωρήσει στο ρεπουμπλικανικό «στρατόπεδο», δεν ήθελε πολύ… 

Ο Μασκ δήλωσε την Παρασκευή ότι οι ΗΠΑ δεν πρέπει «ποτέ» να αφήνουν πίσω έναν από τους στρατιώτες τους. «Ποτέ δεν αφήνεις πίσω έναν πεζοναύτη. Ποτέ.», έγραψε χαρακτηριστικά. 


Χρησιμοποιώντας ακροδεξιά φρασεολογία, ο χρήστης είχε ρωτήσει τον Μασκ: «Είναι έκπληξη σε κανέναν που το καθεστώς Μπάιντεν θα άφηνε πίσω του έναν πεζοναύτη αφού εγκατέλειψαν Αμερικανούς στο Αφγανιστάν;»

Οι Ρεπουμπλικανοί επικρίνουν τον αμερικανό πρόεδρο, δηλώνοντας ότι έπρεπε να είχε συμπεριλάβει στη συμφωνία και τον Πολ Γουίλαν. Βάσει της συμφωνίας, στους Ρώσους επέστρεψε ο «έμπορος του θανάτου» Βίκτορ Μπουτ. 

Να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί μαζί με την Μπρίτνεϊ Γκράινερ δεν απελευθερώθηκε και ο Γουίλαν έσπευσαν την Πέμπτη οι ΗΠΑ, τόσο δια του προέδρου Μπάιντεν όσο και δια υψηλόβαθμων αξιωματούχων. 

«Δεν ήταν επιλογή ποιον Αμερικανό να φέρουμε σπίτι» δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν για τον Πολ Γουίλαν.