03 Δεκεμβρίου 2022

📺ΡΑΛΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΛΑΣ🤣😝🤷‍♂️🤦‍♂️Τελικά η Cayenne του π. Αντώνιου είναι... ΚΙΑ


Δημοσιεύω
την είδηση που κυκλοφόρησε στις 23 Νοεμβρίου, ο Ευαγγελάτος και γράφτηκε παντού έτσι για να γλύψουν όλοι λίγο αίμα με τις γνωστές μπαρούφες «ανοίγουν στόματα»:

Με Porsche Cayenne, Μercedes και πάντα... φιμέ τζάμια ο πατήρ Αντώνιος

    
Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις για τον πατέρα Αντώνιο και την «Κιβωτό του Κόσμου», καθώς «ανοίγουν τα στόματα» και παράλληλα προχωρά ο οικονομικός έλεγχος της ΜΚΟ.

Άλλαζε τα πολυτελή αυτοκινητά και χρησιμοποιούσε σοφέρ ο πατήρ Αντώνιος

Την ίδια ώρα, εθελοντές και πρώην εργαζόμενοι σε δομές της «Κιβωτού» περιγράφουν πως ο πατήρ Αντώνιος οδηγούσε κατά διαστήματα μια Porsche Cayenne και η πρεσβυτέρα ένα εξίσου πολυτελές τζιπ με φιμέ τζάμια που κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ.

«Ερχόντουσαν και ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα με πανάκριβα αυτοκίνητα στη δομή στην Πωγωνιανή. Porsche Cayenne με φιμέ τζάμια» λέει καταγγέλλων.

Μετά από 7μερη κρουαζιέρα με παιδιά της «Κιβωτού», ο πατέρας Αντώνιος αποβιβάζεται στο λιμάνι του Πειραιά και ορισμένοι από τους επιβάτες τον βλέπουν να κατευθύνεται σε σημείο που τον περίμενε οδηγός, μπροστά από ένα άλλο πολυτελές τζιπ.

«Όταν αποβιβάστηκαν (…) μπήκε αυτός σε ένα μεγάλο τζιπ Mercedes αυτός, με σκούρα τζάμια για να μη φαίνεται με οδηγό» λέει άλλος καταγγέλλων.

Σημειώνεται πως στις κρουαζιέρες δεν πήγαιναν όλα τα παιδιά, αλλά λίγα και εκλεκτά όπως καταγγέλλουν πρώην εργαζόμενοι της οργάνωσης. Η επιστροφή στην Αθήνα, έβρισκε τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα είτε στη Ραφήνα, είτε στην περιοχή της Βραυρώνας όπου βρίσκονταν οι δύο μεζονέτες τους.»


Στα περί μαζονετών απάντησαν σήμερα οι δικηγόροι του παπά ότι δεν έχει τίποτα στο ονομά του στα περί Cayenne και Mercedes με φιμέ τζάμια απάντησε χθες... η γυναίκα του Ευαγγελάτου Τατιάνα Στεφανίδου αλλά η είδηση δεν έπαιξε πουθενά: