31 Ιανουαρίου 2023

📺Καρατζαφέρης: Ο Βελόπουλος ήταν φανατικός ΠΑΣΟΚτζής🤣Μητσοτάκης ο πιο άρτιος πολιτικός του αιώνα -Μιντιάρχες και άλλοι θέλουν να τον «κοντύνουν»-ΒΙΝΤΕΟ


Αναφορά στον Βελόπουλο έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Αναφορά στον Κυριάκο Βελόπουλο έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στον ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος «ήταν φανατικός ΠΑΣΟΚτζής».

Υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι «ο Βελόπουλος δεν είναι από Δεξιά. Τον πήρα από το ΠΑΣΟΚ το 1996. Τον πήρα να τον φέρω στον Έβερτ. Και μου λέει ο Έβερτ «είναι φανατικός ΠΑΣΟΚτζής», δεν μπορώ να τον φέρω. Ήταν οικογενειακώς ΠΑΣΟΚ, δεν είναι κακό αυτό».

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ακόμη μεταξύ άλλων ότι «η ΝΔ έχει ένα πρόβλημα στην Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και πέριξ. Εκεί θα φανεί πόσες έδρες θα πάρει. Εκεί πρέπει να προσέξει διάφορα πράγματα που έχουν αναδειχθεί».

Μια ανασκόπηση του πολιτικού σκηνικού έκανε το πρωί ο πρώην πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εγκωμίασε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και προέβλεψε τα ποσοστά της νίκης της ΝΔ.

«Ο Μητσοτάκης ξέφυγε πολύ ψηλά, όχι μόνο εσωτερικά… Πώς του φέρεται ο Μπάιντεν, στην Ευρώπη μού λένε οι άνθρωποί μου εκεί ότι συνωθούνται για μια χειραψία, που σημαίνει ότι έφυγε ψηλά.

Και εδώ έχει φύγει ψηλά. Εγώ τον θεωρώ τον πιο άρτιο πολιτικό τουλάχιστον του αιώνα που διανύουμε. Του αιώνα αυτού. Δηλαδή Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας. Άμα τον δεις, είναι η ισχυρότερη προσωπικότητα.

Τι το κακό έχει αυτό; Ότι και έξω και εδώ και ακόμα και μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο θέλουν να τον κοντύνουν. Να ελέγχεται λίγο, επειδή δεν ελέγχεται, οι μιντιάρχες όλοι. Τώρα λοιπόν έχει αρχίσει αυτή η προσπάθεια, όχι να μην εκλεγεί, θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά να είναι λίγο κοντύτερος», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καρατζαφέρης είπε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή έχει εγκλωβιστεί σε μια καταχνιά επί 3 χρόνια, σε μια καχεξία, έψαχνε να βρει κάτι, του έκατσε αυτό, αλλά δεν περνάει στον κόσμο», σχολίασε για τις παρακολουθήσεις. «Εγώ στοιχηματίζω ότι το άνοιγμα της ψαλίδας θα είναι πάνω από 6 μονάδες. Στην πρώτη κάλπη. Στη δεύτερη θα είναι πολύ μεγαλύτερο».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εκτίμησε επίσης ότι μετά τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει γκρίνια και θα τεθεί θέμα ηγεσία για τον Αλέξη Τσίπρα.

O Γιώργος Καρατζαφέρης απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ και Ελληνικής Λύσης εξηγώντας πως: «Είναι πολύ σοβαρός ο κ. Μητσοτάκης για να προβεί σε τέτοια πράγματα. Μην μπλέκουμε πράγματα επειδή οι δικοί μου προέρχονται από την ίδια φύτρα. Είναι άλλο σε σχέση με Αδωνι, Βορίδη και Πλεύρη».