11 Ιανουαρίου 2023

ΔΙΚΑΙΟ! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ Ο ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ😜😜Μαξίμου: «Ως ιδιώτης θα ταφεί στο Τατόι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος» -Όσα αποφασίστηκαν στη διυπουργική


[Κακάκια η ΝΔ
μην ουρλιάξει ο ΣΥΡΙΖΑ🤣🤣🤣 Τέλος πάντων έχει δικιο η κυβέρνηση και το κράτος που απαρνούνται ιστορία 100 ετών αφού η Βασιλεία έφερε τόσα δεινά και την έφτασε από την Αθήνα μέχρι τον Έβρο... μετά την κατάργησή της η χώρα ευημερεί, ούτε λαμογιές, ούτε κρίσεις ούτε μνημόνια😜😜]

Ολοκληρώθηκε η διυπουργική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Πώς θα γίνει η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Στη διυπουργική σύσκεψη αποφασίστηκαν τα εξής:
  • Ο τέως βασιλιάς θα ταφεί ως ιδιώτης.
  • Η ταφή θα πραγματοποιηθεί κοντά στους προγόνους του στο Τατόι.
  • Σε συνεννόηση της κυβέρνησης με την οικογένεια θα οριστεί ο ναός στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία.
  • Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει στην κηδεία η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.
  • Θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπει το Πρωτόκολλο για τους επισήμους από το εξωτερικό που θα παραστούν στην κηδεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε συνεννόηση της κυβέρνησης με την οικογένεια θα οριστεί ο ναός στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία για τον τέως βασιλιά. Αν επιλέξουν τη Μητρόπολη, δεν θα γίνει λαϊκό προσκύνημα. Αν επιλεγεί οποιαδήποτε άλλη εκκλησία, μπορεί να γίνει.