02 Φεβρουαρίου 2023

📺«Κιβωτός του Κόσμου»: Αίτημα εξαίρεσης της εισαγγελέως ανηλίκων θα καταθέσει ο πατέρας Αντώνιος


Οι συνήγοροι του ιερέα που έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις αύριο το πρωί, ζήτησαν προθεσμία επιπλέον 20 ημερών για να ολοκληρώσουν την επισκόπηση της τεράστιας δικογραφίας και να υποβάλλουν τις εξηγήσεις πέντε κατηγορούμενων αλλά η εισαγγελέας φέρεται να αρνήθηκε προφορικά προκαλώντας σφοδρή αντίδραση εκ μέρους τους.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου». Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εξαίρεση της εισαγγελέως ανηλίκων Κατερίνας Κοπελάκη αναμένεται να προχωρήσει ο πατέρας Αντώνιος και οι υπόλοιποι 4 που επρόκειτο να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι για την τέλεση κακουργηματικών ή πλημμεληματικών πράξεων αύριο το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνήγοροι του ιερέα που κλήθηκε ως ύποπτος για βαρύτατα και απαξιωτικά αδικήματα, ζήτησαν νέα προθεσμία (είχαν λάβει ήδη 20 μέρες) προκειμένου να προετοιμάσουν επαρκώς τις εξηγήσεις των συνολικά 5 υπόπτων αλλά υπήρξε προφορική άρνηση της εισαγγελέως, παρότι η υπεράσπιση έλαβε αντίγραφα της ογκώδους δικογραφίας (που σχηματίστηκε από τον Μάιο του 2022) στις αρχές Ιανουαρίου.

Η άρνηση φέρνει όπως όλα δείχνουν αίτημα εξαίρεσης της εισαγγελέα και αναφορά σε βάρος της.