02 Φεβρουαρίου 2023

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ TWITTER ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΚΡΗ ΒΟΣΚΟ🤣🤣Άδωνις Γεωργιάδης: Να γιατί αποκάλεσα «Ραντανπλάν» τον Πολάκη


Τον λόγο που αποκάλεσε... Ραντανπλάν τον Παύλο Πολάκη στη Βουλή εξηγεί με ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, απαντώντας σε σχετικές αναρτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Κωνσταντίνο Μαραβέγια, ξεκαθάρισε τι συνέβη και έστρεψε τα βέλη του ξανά κατά του κ. Πολάκη:

«Ο βουλευτής Μαραβέγιας, που και αυτόν τον έχει άχτι ο Πολάκης, είχε έρθει στο γραφείο μου, όπως έρχονται πολλοί βουλευτές κάθε μέρα. Ανέβασα φωτό, όπως κάνω πάντα. Στην φωτό κάτω στα πόδια μου φαινόταν η μαύρη σακούλα σκουπιδιών που βάζουν οι καθαρίστριες στον κάδο σκουπιδιών κάτω από το γραφείο μου. Ο Ραντανπλάν, που νομίζει ότι είναι ο Ηρακλής Πουαρώ, ''κατάλαβε'' ότι αυτή είναι η σακούλα με τα μαύρα λεφτά που μου έφερε ο κ. Μαραβέγιας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.




«Η οριστική απώλεια της Εξουσίας στην οποία τους έχει καταδικάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης νομίζω πραγματικά ότι τους έχει παλαβώσει…», κατέληξε.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Για να καταλάβετε τώρα γιατί τον είπα Ραν ταν Πλαν στην Βουλή, αλλά και το τι τραβάμε πλέον με αυτούς, τα πραγματικά περιστατικά έχουν ως εξής:

Ο βουλευτής Μαραβέγιας, που και αυτόν τον έχει άχτι ο Πολάκης, είχε έρθει στο γραφείο μου, όπως έρχονται πολλοί βουλευτές κάθε μέρα. Ανέβασα φωτό όπως κάνω πάντα. Στην φωτό κάτω στα πόδια μου φαινόταν η μαύρη σακούλα σκουπιδιών που βάζουν οι καθαρίστριες στον κάδο σκουπιδιών κάτω από το γραφείο μου. Ο Ραν ταν Πλαν, που νομίζει ότι είναι ο Ηρακλής Πουαρώ «κατάλαβε» ότι αυτή είναι η σακούλα με τα μαύρα λεφτά που μου έφερε ο κ. Μαραβέγιας…τώρα πείτε μου εσείς πώς πρέπει να τον χαρακτηρίσουμε…αυτός ο άνθρωπος με αυτή την ευφυία…ήταν Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας 4 χρόνια, τώρα «ερευνά» σκάνδαλα για λογαριασμό του Σύριζα και έστησε και την σκευωρία με τον Δεστεμπασίδη/Σαράφη…

Η οριστική απώλεια της Εξουσίας, στην οποία τους έχει καταδικάσει ο Kyriakos Mitsotakis, νομίζω πραγματικά ότι τους έχει παλαβώσει…».