29 Μαρτίου 2023

📺Νέα Σμύρνη: 100 ευρώ την ώρα η τιμή για τους «φίλους» – Σοκ προκαλεί η κατάθεση της 14χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας


Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η κατάθεση της 14χρονης από τη Νέα Σμύρνη, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Οι έρευνες των Αρχών για το κύκλωμα που εκμεταλλευόταν την ανήλικη είναι σε εξέλιξη, με τον 30χρονο «Ρουσλάν» να φαίνεται πως είναι εγκέφαλος της υπόθεσης μαστροπείας της 14χρονης.

Το κορίτσι, που διέμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη, συγκλονίζει με τα όσα κατέθεσε στις αρχές.

«Μου είχαν πει ότι έχουν μια ιστοσελίδα που είναι κορίτσια και πληρώνονται από αυτό. Χρειαζόμουν τα λεφτά και μου είπαν ότι θα είχα απόλυτη προστασία από αυτούς. Για τους “φίλους” η τιμή θα ήταν 100 ευρώ την ώρα σε κάποιο ξενοδοχείο και για τους ξένους 120 με 150 ευρώ. ‘Ενα μερίδιο θα το έπαιρνα εγώ και ένα αυτοί. Θα με βάζανε στο site με ηλικία 18 και όνομα Μαρία, Ναταλία ή Κατερίνα», κατέθεσε η 14χρονη σύμφωνα με πληροφορίες του Star.

«Πήγαμε σε ξενοδοχείο στην Ελευσίνα. Μου είχαν πει οτι θα μου έδιναν σπίτι και ρούχα. Ο “Ρουσλάν” ειναι Ρωσο-τούρκος, μου είχε συστηθεί ως “Δημήτρης”. Αν τους έβλεπα τώρα, θα τους ρωτούσα γιατί με τράβηξαν βίντεο, τι θα κέρδιζαν;»  αποκάλυψε επίσης η 14χρονη στην κατάθεσή της.

Οι Αρχές προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τις καταθέσεις της ανήλικης στους παιδοψυχολόγους και να λύσουν τον γρίφο της φρικιαστικής υπόθεσης ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ερευνούν σε βάθος κινητά, sms, βίντεο και συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.