31 Μαρτίου 2023

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΝΔ😡🤡Νέα ανάρτηση Πολάκη με ΕΓΓΡΑΦΑ για Χατζηνικολάου: Το 2017 η ΑΑΔΕ υποθήκευσε το 1450τμ σπίτι σου και με νόμο ΝΔ η ΑΑΔΕ διέγραψε σου την υποθήκη σε 5 μέρες


Τα χρέη φορτώθηκαν στον Δ/νων Σύμβουλο - αδελφός του, ο οποίος όμως δεν διαθέτει ακίνητη περιουσία...

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Παύλου Πολάκη και Νίκου Χατζηνικολάου, με νέα ανάρτηση του πρώτου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Στη νέα αυτή ανάρτηση που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «τρίτη και φαρμακερή» υποστηρίζει ότι το 2017, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Χατζηνικολάου έβαλε υποθήκη το σπίτι του για χρέη της εταιρείας «REAL FM AE» ύψους 3,5 εκατ. Το 2020, επί κυβέρνησης ΝΔ, «κατόρθωσε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες να πετύχει την εξάλειψη και ολοσχερή διαγραφή της υποθήκης […] ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ για τη συγκεκριμένη οφειλή!!».

Ο κ. Πολάκης συνεχίζει λέγοντας: «Προφανώς, αυτή τη «βοήθεια στην επιχειρηματικότητα» εννοούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την εξασφάλισε με “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ” διατάξεις βολεύοντας φίλους και συνοδοιπόρους του…..», για να συμπληρώσει ότι: «Το «Δικαιοσύνη παντού» δεν είναι σύνθημα. Είναι κοινωνική απαίτηση και προϋπόθεση για βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας. Γι’ αυτό και θα γίνει ΠΡΑΞΗ από τις 22.5.2023 από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα!!

Υπενθυμίζεται ότι , σε έντονο τόνο ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε σήμερα στον Παύλο Πολάκη για τις προηγούμενες αναρτήσης του βουλευτή με ανάρτησή του στο Twitter, χαρακτηρίζοντας τον «θλιβερό», ενώ υποστηρίζει ότι τα στοιχεία που επικαλείται είναι ψευδή.