26 Μαρτίου 2023

📺Το καμουφλάζ των Ουκρανών -Το βίντεο με τους δέκα αόρατους στρατιώτες στο δάσος


Φωλιασμένοι ανάμεσα στα δέντρα και τα αγριόχορτα, δέκα Ουκρανοί στρατιώτες με πλήρες καμουφλάζ είναι οι πρωταγωνιστές του βίντεο που μοιράστηκε ο Αντον Γερασένκο.

Είναι καλυμμένοι με φυλλώματα από την κορυφή ως τα νύχια, παραμένοντας ακίνητοι για να μην μπορεί να τους εντοπίσει ο εχθρός. Αρτια εκπαιδευμένοι οι Ουκρανοί στρατιώτες, έναν και πλέον χρόνο μετά την έναρξη του πολέμου, έχουν ανατρέψει τον σχεδιασμό του Πούτιν και μάχονται στην πρώτη γραμμή, ανακόπτοντας την πορεία του εχθρού.

Εν μέσω του βίαιου πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, οι στρατιώτες του Κιέβου, μάχονται με κάθε τρόπο και αξιοποιούν κάθε μέσο. Ο αιφνιδιασμός, κυρίαρχο στοιχείο επικράτησης στο πεδίο της μάχης, είναι στο επίκεντρο των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.


Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν κρυμμένοι 10 Ουκρανοί στρατιώτες

Χρησιμοποιούν την πυκνή βλάστηση και τα ειδικά διαμορφωμένα ρούχα τους για να αποκρύψουν τη θέση τους και να προστατευτούν από τους Ρώσους που προσπαθούν να εντοπίσουν τη θέση τους.

Το βίντεο με τους καμουφλαρισμένους Ουκρανούς

Ο Anton Gerashchenko, σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας πόσταρε στις 15 Μαρτίου ένα βίντεο με την εκπαίδαυση των Ουκρανών στο καμουφλάζ.


Πρόσθεσε ότι είναι «ευγνώμων σε όλους όσοι ενισχύουν τη στρατιωτική μας ικανότητα».