31 Μαρτίου 2023

Επιστολή Μπαλτάκου σε Τσέφεριν: Ζητάει έρευνα για τον διαιτητή που αυτοπροτάθηκε στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ


Η ΕΠΟ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι ο πρόεδρος Τάκης Μπαλτάκος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν για τον διαιτητή, που αυτοπροτάθηκε στον Στιβ Μπένετ να σφυρίξει το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Στη σύσκεψη της Δευτέρας (27/3), θυμίζουμε, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής είχε δείξει ένα μήνυμα από ξένο διαιτητή στο κινητό του, που ζητούσε να διευθύνει το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ της 5ης Απριλίου.

Την Πέμπτη (30/3), λοιπόν, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, έστειλε επιστολή στην UEFA, ζητώντας έρευνα για τον διαιτητή.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος απέστειλε σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, ζητώντας την διενέργεια έρευνας σχετικά με αλλοδαπό διαιτητή ο οποίος φέρεται να αυτοπροτάθηκε στον Πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ για την ανάληψη καθηκόντων σε συγκεκριμένο αγώνα της Super League 1.
Ο κ. Μπαλτάκος επισήμανε την σημασία διαλεύκανσης της εν λόγω υπόθεσης για την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος και την ομαλή συνέχιση των play offs.