01 Απριλίου 2023

ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΟΥΣ🤦‍♂️🤦‍♂️Πάλι ρόμπα έκανε την ΑΥΓΗ ο Άδωνις


Έγραψε χθες η ΑΥΓΗ για να κάνει ντόρο "Χέρι - χέρι με πρώην χρυσαυγίτη ο Γεωργιάδης στη λαϊκή αγορά του Κολωνού (βίντεο)":

Χέρι - χέρι με το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Μουλά, βρέθηκε στη λαϊκή αγορά του Κολωνού ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο συνοδός του Άδ. Γεωργιάδη είναι πρώην πρόεδρος του σωματείου της Δ' Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και αρθρογράφος στις ιστοσελίδες της Χρυσής Αυγής, ενώ διετέλεσε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αττικής το 2014.
Και τους απαντάει κι ο Άδωνις:

Επειδή δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, γράφουν τώρα αυτά: "Χέρι - χέρι με πρώην χρυσαυγίτη ο Γεωργιάδης στη λαϊκή αγορά του Κολωνού" ενώ η αλήθεια είναι ότι εγώ πήγα σήμερα στην λαϊκή αγορά στον Κολωνό, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΛΑ κ. Μουλιάτο (έμποροι) και τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΑΠΛΑ κ. Παντελή Μόσχο (παραγωγοί) ο οποίος ήταν και υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα. Εκεί βρισκόταν και ο κ. Μουλάς Χρήστος (Πρόεδρος των Επαγγελματιών) συνεργάτης του κ. Μόσχου στην συγκεκριμένη λαϊκή. Τώρα εάν ο υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα συνεργάζεται με έναν Χρυσαυγίτη εγώ δεν το γνωρίζω.🤣🤣😝😝