21 Μαΐου 2023

📺ΠΟ@ΤΣΑ ΜΠΛΕ 2023: Δεν άντεξε τις ΦΑΠΕΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ και αποχώρησε ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ο Ηλιόπουλος - Δείτε βίντεο


[ΟΚ αυτοί πάνε για διάλυση.... επιμένουν στα ίδια επιχειρήματα που τους πήγαν στο 20%, οπότε καταλαβαίνεται ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές θα ασελγήσουν στο πτώμα τους]

Εκνευρισμένος από το τηλεοπτικό πλατό του ΣΚΑΪ αποχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος αφότου ανέβηκε η ένταση μεταξύ του ίδιου και του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε.

«Επιτρέψτε μου να πω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται να ανασυγκροτήσει τον εαυτό του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα προβλήματα θα παραμείνουν καθώς ο κόσμος που αύριο θα πάει στο σούπερ μάρκετ σα να έχει φάει ξύλο θα είναι και διάφοροι άλλοι ακόμα. Οι χιλιάδες άνθρωποι και μικροί επαγγελματίες που κινδυνεύουν να χάσουν δουλειά και σπίτι θα συνεχίσουν να κινδυνεύουν. Με βάση αυτό θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά τα αποτελέσματα και να ανασυγκροτήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ».

Σε εκείνο το σημείο ο Άρης Πορτοσάλτε απευθύνθηκε στον Νάσο Ηλιόπουλο λέγοντας «θυμάστε ότι κυβερνήσατε; Εμπεδώσατε στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν ότι κυβερνήσατε και ο κύριος Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός; Το νιώσατε αυτό; Για εμένα το αποτέλεσμα είναι ο θρίαμβος της κανονικότητας, ότι δηλαδή η σταθερότητα και η κανονικότητα νίκησαν σήμερα. Οι πολίτες σας βλέπουν σαν ένα κόμμα που κυβερνήσατε και ο κύριος Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός και τώρα κλείνετε το μάτι στους ανεμβολίαστους, να τρέχετε πίσω  από την 17 Νοέμβρη των κατά συρροή δολοφόνων...».

«Αυτό είναι πολιτικό σχόλιο, θα συζητήσουμε σοβαρά; Εσείς που είστε με την κανονικότητα, ποια είναι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα αυτή τη στιγμή στη χώρα; Θεωρείτε κανονικό στην Ελλάδα να έχουμε 12% υπερβάλλουσα θνησιμότητα, όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι στα -2.3%» του απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Μάλιστα τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο όταν επενέβη η Λιάνα Κανέλλη με τον Νάσο Ηλιόπουλο να λέει «γιατί υπερασπίζεστε τον κύριο Πορτοσάλτε;». Μετά από λίγο ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει πως «δεν θα καθίσω άλλο εδώ, θα αποχωρήσω», αφήνοντας έκπληκτο το υπόλοιπο πάνελ μιας και η ένταση της κουβέντας δεν ήταν τόσο οξεία που να δικαιολογεί την αποχώρησή του.

Δείτε το βίντεο::