31 Μαΐου 2023

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ "ΚΝΙΤΗΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ, ΑΠΛΥΤΟΣ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΣΑΝΟΦΑΓΟΣ";😜😜Ζωή: Έβαλε στο σάιτ της «επάγγελμα ληστής τραπεζών»-Την κράξαν και το ριξε στο χιούμορ [εικόνα]


Από τις φωνές και τις viral τοποθετήσεις στα τηλεοπτικά πάνελ, η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής πλέον της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητά από τους πολίτες να «αλλάξουν τον κόσμο με αγάπη», σχηματίζοντας καρδιές με τα χέρια της, μετά το 2,89% που απέσπασε στις εκλογές του Μαΐου.

H κυρία Κωνσταντοπούλου ελπίζει να σπάσει το φράγμα του 3% στις κάλπες της 25ης Ιουνίου, προκειμένου το κόμμα της να μπει στη Βουλή. Για το σκοπό αυτό φροντίζει να βρίσκεται σε άμεση επαφή με την κοινωνία και όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην ιστοσελίδα του κόμματος υπάρχει η ενότητα «Στηρίζω», εκεί όπου οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν τρόπους δράσης για να βοηθήσουν την «Πλεύση Ελευθερίας», είτε απλά να συστηθούν στο κόμμα.

Στην ενότητα «Θέλω να συστηθώ» η «Πλεύρη Ελευθερίας» ζητά από τους πολίτες να επιλέξουν την επαγγελματική τους κατάρτιση, αλλά και τις δεξιότητες που μπορεί να φανούν χρήσιμες στο κίνημα. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ανάμεσα σε επαγγέλματα όπως αυτό του φούρναρη, του τεχνικού και του εκπαιδευτικού, υπάρχει και η επιλογή του... ληστή τραπεζών.

Το θέμα έχει αρχίσει να διαδίδεται στα social media με αρκετούς να αναρωτιούνται γιατί υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή στην ιστοσελίδα του κινήματος και κάποιους να εκτιμούν ότι πρόκειται για λάθος.

«Είσαι ληστής τραπεζών και θες να βοηθήσεις την Πλεύση Ελευθερίας; μπες στο λινκ και γράψουν τώρα», γράφει με χιούμορ ένας χρήστης του Twitter.

«Ληστής τραπεζών;», διερωτάται ένας άλλος χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Στα περί ληστή τραπεζών αντέδρασε και ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Δήμας:


Έντονη ήταν και η αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη:


Τι απαντά η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Λίγο μετά τις αντιδράσεις η Ζωή Κωνσταντοπούλου τοποθετήθηκε επί του θέματος, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» έγραψε: «Η χιουμοριστική αυτή επιλογή υπάρχει χρόνια στο site μας, για να γίνει γνωστή η ιστοσελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας μας! Φαίνεται σήμερα έπιασε τόπο! Μπείτε στο site μας και ακολουθείστε τις οδηγίες που υπάρχουν εκεί, με την υπέροχη φωνή του Διαμαντή Καραναστάση, κι ελάτε να αλλάξουμε τον κόσμο, με αγάπη».