26 Μαΐου 2023

ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ😝😝Τσαπανίδου: Σοκαρίστηκα από το αποτέλεσμα, δεν μπορούσα να βγω στα κανάλια-Τώρα πάνε να με φάνε-Κινδυνεύω να μην εκλεγώ καν στο Επικρατείας αν πέσουν τα ποσοστά


Τα ψέματα της Πόπης ότι δήθεν δεν παραιτήθηκε

Ιός ψεμάτων και συκοφαντιών χτύπησε χθες το iefimerida. Το σάιτ συνομίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης με την Πόπη Τσαπανίδου, ρωτώντας την γιατί «εξαφανίστηκε» από τη δημοσιότητα, την πιο κρίσιμη στιγμή, μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Αφού μας εξήγησε τον λόγο, μας έκανε και μια αποκάλυψη: ότι υπέβαλε παραίτηση από εκπρόσωπος Τύπου, στον κ. Τσίπρα, αλλά αυτή δεν έγινε δεκτή.

«Ελπίζω ότι δεν κινδυνεύω»

«Εγώ σοκαρίστηκα τόσο από το αποτέλεσμα των εκλογών, που δεν μπορούσα να βγω στα κανάλια και έθεσα το ίδιο βράδυ την παραίτησή μου στη διάθεση του κ. Τσίπρα. Δεν έγινε δεκτή, ελπίζω ότι δεν κινδυνεύω, θα δούμε. Εδώ κινδυνεύω να μην εκλεγώ καν στο Επικρατείας αν πέσουν τα ποσοστά, είμαι τέταρτη», είπε η Πόπη Τσαπανίδου στο iefimerida, μεταξύ άλλων, που δεν είναι πρέπον να μεταφέρω εδώ.

«Κάνω update στο ρεπορτάζ, τώρα πάνε να με φάνε»

Το iefimerida δεν δημοσίευσε τη συνομιλία και προσπάθησε να ελέγξει τι πραγματικά συμβαίνει, μέσα από άλλες πηγές. Λίγη ώρα αργότερα η ίδια η κ. Τσαπανίδου επικοινώνησε εκ νέου με το σάιτ.

«Λοιπόν, τηλεφωνώ για update στο ρεπορτάζ, γιατί τώρα πάνε να με φάνε από εκπρόσωπο», μας είπε.

«Ποιοι πάνε να σε φάνε; Ο Τσίπρας;», ρωτήσαμε.

«Αυτοί που φαντάζεσαι. Ξέρεις», απάντησε.

«Ποιοι; Οι 53;».

«Ε, εσείς ξέρετε καλύτερα από μένα!», είπε και έκλεισε το τηλέφωνο, γιατί «κάποιος έμπαινε στο γραφείο».

Μετά από αυτό το τηλεφώνημα, που έγινε με δική της πρωτοβουλία, το iefimerida δημοσίευσε την είδηση, ήπια και προσεκτικά. «Δείχνουν την "έξοδο" στην Πόπη Τσαπανίδου -Η παραίτηση, τα νέα πρόσωπα, όλο το παρασκήνιο», ήταν ο τίτλος του άρθρου. Το ρεπορτάζ αναδημοσιεύτηκε αμέσως σε πολλά άλλα ΜΜΕ.

Ο «δάκτυλος Μαξίμου»!

Μέσα σε λίγη ώρα κυκλοφόρησε «διαρροή» από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης της κ. Τσαπανίδου. Η ίδια, επίσης, αμέσως διέρρευσε, προς έκπληξή μας, σε φιλικά στον ΣΥΡΙΖΑ σάιτ ότι τα περί παραίτησης είναι «γελοιότητες» και προέρχονται από το Μέγαρο Μαξίμου! Όσα δηλαδή η ίδια αποκάλυψε στο iefimerida επιχειρούσε να τα «φορτώσει» σε κυβερνητικό δάκτυλο!

Προφανώς, η Πόπη Τσαπανίδου χρησιμοποίησε το iefimerida για να αντιμετωπίσει ή να σταματήσει τις πιέσεις που δέχεται ο κ. Τσίπρας να την απομακρύνει από τη θέση του εκπροσώπου. Ίσως και για να επισπεύσει κάποιες αποφάσεις υπέρ της. Κατανοούμε τις αγωνίες της, αλλά η μέθοδος που ακολούθησε δεν την τιμά, ούτε ως πρώην δημοσιογράφο, ούτε ως εκπρόσωπο Τύπου.

Στο μεταξύ, τα ίδια με... άλλα λόγια αποκάλυψε η κ. Τσαπανίδου, αργότερα, στον Νίκο Στραβελάκη, όπως ακούσαμε στον Real FM: «Αν θεωρείς ότι είναι δική μου ευθύνη, εγώ να φύγω». Η απάντηση ήταν: «Μείνε». Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι δέχεται πολύ έντονες εισηγήσεις ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει από μερικό έως ολικό λίφτινγκ στο επικοινωνιακό επιτελείο. «Θα το δούμε άμεσα». Τα ίδια περί παραίτησης «εξομολογήθηκε» και στον Γιώργο Λιάγκα, όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1! Τι να σχολιάσεις τώρα...

Πηγή: iefimerida.gr