28 Μαΐου 2023

📺Κωπηλασία: Κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο η Αναστασιάδου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα


Μία ακόμη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα την Κυριακή(28/5) στο Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα  Κωπηλασίας, με την Ευαγγελία Αναστασιάδου να κατακτά τη 2η θέση στο μονό σκιφ ελαφρών βαρών.

Συγκεκριμένα  η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σημείωσε μεγάλη επιτυχία παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο . Τερμάτισε 2η με χρόνο 7.35.14. και πρόσθεσε άλλη μία διάκριση για την αποστολή μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Σλοβενία. Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της πήρε η Κόζμιουτς τερματίζοντας πρώτη σε 7:32.43, ενώ 3η ήρθε η Τσέχα Κριστίνα Νεουχόρτοβα.



Η επιτυχία της Αναστασιάδου ήρθε να προστεθεί σε αυτές του Σαββάτου, Η γαλανόλευκη αποστολή κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών με τις Ζωή Φίτσιου και  Μιλένα Κοντού και το χάλκινο στην ίδια κατηγορία των Ανδρών με τους Πέτρο Γκαϊδατζή και Αντώνη Παπακωνσταντίνου.

Να υπενθυμίσουμε ότι εντός της ημέρας αγωνίζεται ο Έλληνας πρωταθλητής Στέφανος Ντούσκος στον τελικό στο μονό σκιφ ελαφρών βαρών και υπάρχουν οι προσδοκίες ότι μπορεί να προκύψει κι άλλη διάκριση για τα ελληνικά χρώματα.