30 Μαΐου 2023

ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΤΩΣΗ😝😝😝Μελισσανίδης: «Ποιος είπε ότι είχαμε covid; - Τα Muppet Show και ο χειρότερος υπουργός ever»Επίθεση εξαπέλυσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά όσων ισχυρίζονται ότι η ΑΕΚ κόλλησε κορονοϊό τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά και εις βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον χειρότερο υπουργό αθλητισμού από την ίδρυση του ελληνικού κράτους! Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ παρέθεσε γεύμα σε δημοσιογράφους και μίλησε για πολλά...

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης:

Για το αν τον ενόχλησαν τα όσα ακούστηκαν για διαιτησία και για τον κορονοϊό που έλεγε ο Παναθηναϊκός: «Τι να με ενοχλήσει όταν ακούω Muppet show; Muppet Show ήταν αυτά. Εγώ αγαπάω το ποδόσφαιρο. Τους κολλήσαμε covid; Σε τέσσερα ματς στην έδρα τους δεν κέρδισαν. Ποιος είπε ότι είχε covid η ΑΕΚ; Muppet show είναι, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για την τοξικότητα που υπήρχε, αν έχουν μερίδιο οι πρόεδροι και τι σκοπεύει να κάνει για να αμβλυνθεί η τοξικότητα: «Η ομάδα μας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αυτά. Όποιος σχολιάζει και λέει είναι γραφικός. Muppet Show, γιαούρτια! Τους φταίει το ποδόσφαιρο που είναι το καλύτερο; Muppet Show. Μπορεί να έκανα και εγώ λάθος, αλλά αγωνίζομαι για να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Είναι το ίδιο πράγμα με πριν από δέκα χρόνια; Μην τρελαθούμε. Muppet Show, αυτό γίνεται. Έλεγαν φτιάξτε ομάδα. Ε, λέμε και εμείς. Έλεγαν είχαμε παραρτήματα. Έχει η ΑΕΚ κανένα παράρτημα; Τα παραρτήματα αυτοί τα είχαν, αλλά φούνταραν και τα δύο. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ιδιοκτήτες ομάδας και δεν έχουν ιδέα τι είναι το ποδόσφαιρο. Επειδή έχεις χρήματα και είσαι ισχυρός νομίζεις ότι ξέρεις από ποδόσφαιρο; Πεπόνια κανονικά είναι. Φτιάξαμε γήπεδο, αθλητικά κέντρα, δεν μας βοήθησε κανείς πέρα από τα 20 εκατ. της Περιφέρειας και μας έλεγαν τζαμπασοφιά. Εμάς που φτιάξαμε μόνοι μας γήπεδο στολίδι. Το να είσαι κακομαθημένος από μικρό παιδί είναι κακό πράγμα. Θα τους βάλω σε τάξη εγώ».

Για τον Αυγενάκη: «Είναι ο χειρότερος υπουργός αθλητισμού από την ίδρυση του ελληνικού κράτους. Η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο, δεν έπρεπε να στείλει συγχαρητήρια; Ούτε για τους τύπους. Κάνει τεράστια ζημιά στον Μητσοτάκη».

Για το ότι κάποιοι πλήρωσαν ακριβά εισιτήρια και αντιμετώπισαν θέματα με άλλους που έμπαιναν χωρίς εισιτήριο και πως σκέφτεται να το αντιμετωπίσει: «Ό,τι κενά είδαμε στην πρώτη χρονιά θα τα διορθώσουμε. Θα είμαστε πολύ σκληροί που δεν μπορεί να πάει ο νους. Ήδη αυτός που έριξε το βεγγαλικό θα έχει ποινικές συνέπειες πέρα από το ότι δεν ξαναπατάει το γήπεδο. Όλοι όσοι ανάβουν βεγγαλικά θα σταματήσουν να το κάνουν. Έχουμε ένα σύστημα υπερσύγχρονο με κάμερες που καταγράφουν τα πάντα. Ή θα σεβαστούν αυτό που φτιάξαμε ή θα έχουν τις κυρώσεις του νόμου. Δεν θα κάνουμε πίσω».

Για το πρόβλημα με τα καπνογόνα: «Είναι το μόνο γήπεδο που όταν παίζει η ΑΕΚ δεν υπάρχει αστυνομία. Αυτό κάτι λέει. Ούτε έξω από το γήπεδο, πουθενά».

Για τα Μουσεία και πότε θα ανοίξουν: «Το τουρ θα γίνεται κανονικά. Το Προσφυγικό είναι κατά 90% έτοιμο. Όποιος μπαίνει και βγαίνει θα κλαίει. Και το Μουσείο της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ θα είναι από τα πιο ωραία της Ευρώπης. Πιστεύω ως το τέλος του χρόνου να ανοίξουν. Θα έρχονται τα σχολεία, θα υπάρχουν τουρ».

Για πιθανότητα τελικού Κυπέλλου με κόσμο: «Πρέπει να το δούμε. Φταίει και η Πολιτεία όμως. Πάρτε μέτρα».

Για το αν θα υπάρχει ειδικό σχέδιο στη φανέλα για τα 100 χρόνια: «Δεν το ξέρω ακόμα, αλλά πάντα η ΑΕΚ πρωταγωνιστεί σε αυτά. Κάτι σκεφτόμαστε».

Για τον Μπένετ που σκέφτεται να μειώσει τους ξένους διαιτητές: «Η ΑΕΚ δεν ασχολείται με τη διαιτησία. Ας τα βρει ο Μπένετ με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τι να κάνει και η διαιτησία με το VAR; Θα γίνει λάθος και τι έγινε; Μας ακύρωσαν το γκολ με τον ΠΑΟΚ χωρίς να καταλάβει κανείς γιατί. Έτσι είναι, γίνονται και λάθη, αλλά η διαιτησία έχει φτιάξει. Και όχι να βλέπω να βγαίνουν διαιτητές στα κανάλια με παπιγιόν και με βαρύ όνομα με ιστορία».