28 Μαΐου 2023

Αντώναρος: Ημερολόγιο διακοπών από την Πάτμο ενώ κάνει και δημοσκόπηση στο Twitter


Σε ημερολόγιο διακοπών φαίνεται πως προτίθεται να μετατρέψει τον λογαριασμό του στο Twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος που βρίσκεται από χθες στην Πάτμο.

Μετά την χθεσινή δημοσίευσή του με την οποία ο Ευάγγελος Αντώναρος ενημέρωνε πως μεταβαίνει στο «νησί της Αποκάλυψης», σήμερα έδωσε την πρώτη αναφορά για το πώς περνά ενώ αποκαλύπτει πως θα κάνει διακοπές τουλάχιστον μίας εβδομάδας την ώρα μάλιστα που ξεκινά από αύριο η προεκλογική περίοδος…

«Ένα μέρος του παραδεισένιου μου κήπου στην Πάτμο. Δίπλα στην αύρα του Αιγαίου. Μου είχε λείψει. Απολαμβάνω την ηρεμία. Τη γαλήνη. Την ευκαιρία να σκέφτεσαι πεντακάθαρα. Με ρωτούν οι φίλοι πόσο θα μείνω. Δεν ξέρω ακόμη. Μία εβδομάδα το λιγότερο», γράφει χαρακτηριστικά στην πρώτη του ανάρτηση την οποία συνοδεύει με μία φωτογραφία του κήπου του.

Δείτε την ανάρτησή του:


Ελάχιστα λεπτά μετά, όμως, ο κ. Αντώναρος επανέρχεται με πιο πολιτική σκοπιά και εύχεται… καλή επιτυχία στη νέα εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί όπως λέει «έχουν ένα δύσκολο έργο μπροστά τους».

Δείτε την ανάρτησή του:


Η χθεσινή ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:Υπενθυμίζεται πως ο Ευάγγελος Αντώναρος ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ανατολική Αττική χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί, αφού βγήκε έκτος με 5.859 σταυρούς.

Πριν από μερικές ώρες έκανε και δημοσκόπηση στο Twitter για το ποιο κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές της 25ης Ιουνίου... το αποτέλεσμα λογικό για κάποιον που τον τρολάρει το Twitter