13 Ιουνίου 2023

📺Θεσσαλονίκη: «Μάγκας» οδηγός μηχανής τρέχει με 100 χλμ. και μιλάει στο κινητό χωρίς κράνος [βίντεο]


Οδηγός μηχανής, χωρίς κράνος, τρέχει με ταχύτητα που ξεπερνά τα 100 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ στο χέρι κρατάει κινητό και μιλάει σε δρόμο στη Θεσσαλονίκη.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και φέρει την εξής λεζάντα: «Εσείς οδηγείται με 100 χλμ. την ώρα, βροχή και να μιλάτε στο κινητό, ή μόνο η Θεσσαλονίκη έχει τέτοιους μάγκες;».

Η εκπομπή «Live News», παρουσίασε χθες το βίντεο, σημειώνοντας πως το περιστατικό έγινε στη ΛΕΑ της περιφερειακής της Θεσσαλονίκης.

Το επίμαχο στιγμιότυπο κατέγραψε έτερος οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν δίπλα. Ο «μάγκας» οδηγός της μηχανής μιλάει στο κινητό κρατώντας με το ένα χέρι το τιμόνι. Επίσης δεν φοράει κράνος, ενώ κάνει προσπεράσεις από τα δεξιά σε βρεγμένο οδόστρωμα.