04 Ιουνίου 2023

📺Τεντόγλου: Νικητής στον Πειραιά με άλμα στα 8,24 μ. -«Τώρα πρέπει να κάτσω να βγω φωτογραφία με όλους» [βίντεο]


Ακόμα μία φορά ο Μίλτος Τεντόγλου ξεσήκωσε το κοινό του, αυτή τη φορά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου με άλμα στα 8,24 μ. πήρε την πρώτη θέση στο «Piraeus Street Long Jump».

Μπροστά σε πολύ κόσμο που βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να δει από κοντά τόσο τον Μίλτο, όσο και τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες στο άλμα εις μήκος, ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε ξανά των αντιπάλων του, αυτή τη φορά με άλμα στα 8,24 μ.

Το παρών στις κερκίδες έδωσαν σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες που τίμησαν την χώρα με τις επιδόσεις τους και τα ρεκόρ τους, όπως ο Κώστας Κεντέρης, η Νίκη Ξάνθου, ο Γιώργος Μαυρωτάς, η Σοφία Σακοράφα, ο Αντώνης Νικοπολίδης κ.α.

Επίσης στις εξέδρες βρέθηκαν τόσο ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, όπως και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η πλατφόρμα που στήθηκε στον δρόμο έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μάζεψε θεατές κάθε ηλικίας.

Ο Τεντόγλου άρχισε με άλμα στα 7,83 μ., πατώντας αρκετά πριν τη βαλβίδα, ενώ στο δεύτερο άλμα βγήκε οριακά άκυρος.

Στο τρίτο πάτησε ξανά πολύ πίσω και έκανε 8,03 μ., ενώ άκυρος στο 4ο και στο 5ο άλμα.

Στο τελευταίο άλμα ωστόσο πέταξε στα 8,24 μ. με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Τεντόγλου: Τώρα πρέπει να βγω φωτογραφίες με όλους

Ο Μίλτος τεντόγλου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και είπε πως « Το ευχαριστήθηκα. Άργησα να βρω τον εαυτό μου στον αγώνα, που συνήθως έτσι γίνεται στα stret events γιατί το δάπεδο είναι διαφορετικό.

«Γέμισε με κόσμο, μας χειροκρότησαν όλους, όχι μόνο έμενα. Ήταν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Τώρα πρέπει να κάτσω να βγω φωτογραφίες με όλους... μάλλον» είπε ο Μίλτος γελώντας και πρόσθεσε με χιούμορ «υπομονή».

Στις γυναίκες η Mίλιτσα Γκαρντάτσεβιτς με άλμα στα 6.77μ., επιρκάτησε της Αλίνα Ροτάρου (6,71μ.). Τρίτη, αν και άλτια του ύψους, ήταν η Αντζελίνα Τόπιτς με 6,52μ., ενώ από ελληνικής πλευράς η Αναστασία Σκαρλάνη έκανε άλμα στα 6,07μ., ενώ η Καρύδη είχε άκυρα.