09 Ιουνίου 2023

Περιοδεία Γεωργιάδη στη Θεσπρωτία: «Για εσένα, θα σου κάνουμε το χατήρι» του είπε ηλικιωμένος στο κάλεσμα για ψήφο στη ΝΔ


Μαζί με τον πρώην Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων περιοδεύουν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κώστας Τασούλας και η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν τις περιοδείες σε ολόκληρη την επικράτεια τα κλιμάκια στελεχών της ΝΔ με στόχο την αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

Στην εκλογική περιφέρεια της Θεσπρωτίας διήμερη επίσκεψη πραγματοποιούν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κωνσταντίνος Τασούλας και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, με το κλίμα που λαμβάνουν να είναι εξαιρετικά θετικό. 


Το χωριό Καρβουνάρι, στο οποίο επίτιμος δημότης ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, επέλεξε να πραγματοποιήσει εχθές την κεντρική του ομιλία ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, στο πλαίσιο της περιοδείας του, χωρίς ωστόσο να λείψουν τα απρόοπτα.


Την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης ολοκλήρωνε την ομιλία του, καλώντας τους πολίτες να δώσουν εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 25 Ιουνίου, ένας εκ των παρευρισκομένων διέκοψε τον πρώην Υπουργό Ανάπτυξης, λέγοντας:

«Για εσένα, θα σου κάνουμε το χατήρι», κάνοντας όλους να ξεσπάσουν σε γέλια και χειροκροτήματα.


 Η περιοδεία του κλιμακίου της Ν.Δ. ολοκληρώνεται με επίσκεψη στην Πρέβεζα.