10 Ιουνίου 2023

📺Στέφανος Τσιτσιπάς: Ζευγάρι και με τη «βούλα» με την Μπαντόσα


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμπιστεύτηκε την φροντίδα των μαλλιών του στην Πάουλα Μπαντόσα και εκείνη τον ευχαρίστησε με ένα φιλί

Οι φήμες τις προηγούμενες ημέρες έλεγαν ότι ο Στέφανος Τσιτσπάς είναι ζευγάρι με την Πάουλα Μπαντόσα.

Οι δύο σπουδαίοι τενίστες επιβεβαίωσαν αυτές τις φήμες με ένα βίντεο!

Στο βίντεο ο Έλληνας τενίστας κάθεται σε μια καρέκλα και η Ισπανίδα του φτιάχνει τα μαλλιά με πολύ χάρη. Όταν τελειώσει την ... δουλειά σκύβει τον αγκαλιάζει και τον φιλάει τρυφερά στο μάγουλο.


O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν εμπιστεύεται στον καθένα τα μαλλιά του και είναι πολύ ... περίεργος με αυτά. Βέβαια επέτρεψε στην αγαπημένη του να ασχοληθεί με τις μπούκλες του.

Παράλληλα κυκλοφόρησε και βίντεο από το Παρίσι με την Μπαντόσα να είναι προφανώς στο σπίτι του Έλληνα τενίστα στο Παρίσι και να μιλάει στο τηλέφωνο.

Οι φήμες για την σχέση του πρώην Νο3 κόσμου και της πρώην Νο2 ξεκίνησαν όταν ανέβασαν κοινή τους φωτογραφία στα προφίλ τους στο Spotify, όπου έχουν και sharing playlist. Διατηρούσαν καιρό φιλικές σχέσεις αλλά το προχώρησαν!Ακόμη η Πάουλα Μπαντόσα αν και δεν έπαιξε στο Roland Garros βρέθηκε στο box του Τσιτσιπά για να δει τον αγώνα του στον 4ο γύρο.


Οι δύο τους ξεκουράζονται αυτές τις ημέρες πριν αρχίσουν τις υποχρώσεις τους στο γρασίδι.

H Πάουλα Μπαντόσα έχει γεννηθεί στο Μανχάταν και είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη (γεν. 1997) από τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα. Είναι αυτή την περίοδο η κορυφαία τενίστρια της Ισπανίας αλλά και από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στο Tour.

Λατρεύει την μόδα αφού οι γονείς της ήταν μοντέλα και δούλεψαν και στις ΗΠΑ για χρόνια.