09 Ιουνίου 2023

Νέος Κόσμος: Εντοπίστηκε κλεμμένο αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό


Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς εντοπίστηκε κλεμμένο αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό στον Νέο Κόσμο. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την Νίκαια τον περασμένο Ιανουάριο και βρέθηκε την Πέμπτη στον Νέο Κόσμο. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τη υπόθεση.

Η ιδιοκτήτριά του αυτοκινήτου είχε δηλώσει αμέσως την κλοπή και μάλιστα είχε αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία που το είχε ασφαλίσει. 

Έτσι χθες που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ (το αυτοκίνητο είναι SUV και έφερε πλαστές πινακίδες) ειδοποιήθηκε η ιδιοκτήτρια η οποία παρέπεμψε την Αστυνομία στην ασφαλιστική εταιρεία.

Εκπρόσωποι της τελευταίας πήγαν στο σημείο με κλειδιά και όταν άνοιξαν το αυτοκίνητο βρέθηκαν μπροστά σε δύο καλάσνικοφ, τρία περίστροφα, αλεξίσφαιρα γιλέκα και φυσίγγια. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας και το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Τμήμα του Νέου Κόσμου.

Το περιεχόμενό του παρελήφθη από την Αστυνομία και τα όπλα θα υποβληθούν σε βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια και πότε.