02 Αυγούστου 2023

📺Ο γιος του Άδωνι πρωταγωνιστεί σε σποτ της «Ελληνικής Αγωγής» - Δείτε βίντεο


Στο σποτ ο μικρός Αναστάσιος Αλκαίος φορώντας μπλούζα με το σήμα της «Ελληνικής Αγωγής», κλέβει τις εντυπώσεις

Ο μικρός γιος του Άδωνι Γεωργιάδη, Αναστάσιος Αλκαίος, κλέβει τις εντυπώσεις στο σποτ της Σχολής Αρχαίων Ελληνικών, Ιστορίας και Φιλοσοφίας «Ελληνική Αγωγή».

Το σποτ κυκλοφόρησε καθώς φέτος η «Ελληνική Αγωγή» κλείνει 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.



Όπως φαίνεται στο σποτ, ο μικρός Αναστάσιος κάθεται στον καναπέ με τον «τηλεοπτικό πατέρα» του, τρώνε ποπ κορν και βλέπουν αγώνα, απολαμβάνοντας μια οικογενειακή στιγμή. Κάποια στιγμή, ακούγεται να λέει: «Σήμερα θα κερδίσουμε» και τότε ο «πατέρας» του απαντά: «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε», με τον μικρό να τον κοιτάζει έκπληκτος.

«Τι με κοιτάς; Έχει και τμήματα ενηλίκων η Ελληνική Αγωγή!» απαντά στον μικρό Αναστάσιο Αλκαίο ο οποίος ανασηκώνει τους ώμους του και αμέσως μετά συνεχίζει να τρώει τα ποπ κορν του.

Μάλιστα, στο σποτ ο γιος του Άδωνι Γεωργιάδη φοράει μπλούζα με το σήμα της «Ελληνικής Αγωγής».

Δείτε τα βίντεο: