08 Σεπτεμβρίου 2023

📺Σπαρτιάτες: Υποψήφιος Περιφερειάρχης στέλνει… γράμμα στον Ηλία Κασιδιάρη και τον επισκέπτεται στις φυλακές Δομοκού – ΒΙΝΤΕΟ


Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται η απόλυτη στήριξη του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη, Ηλία Κασιδιάρη στο κόμμα Σπαρτιάτες και στους υποψηφίους του.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τους Σπαρτιάτες, Δήμος Κυριλίδης, ανακοινώνοντας την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έκανε προεκλογικό σποτ στο οποίο στέλνει γράμμα στον Ηλία Κασιδιάρη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο ίδιος επισκέπτεται τον καταδικασμένο Χρυσαυγίτη στις φυλακές και παίρνει επίσημα το… χρίσμα από τον ίδιο τον Κασιδιάρη.

Μάλιστα, στο προεκλογικό σποτ ακούγεται κανονικά η φωνή του έγκλειστου Χρυσαυγίτη, ο οποίος δηλώνει την στήριξή του στον συγκεκριμένο υποψήφιο, ενώ του στέλνει και απαντητικό γράμμα από τις φυλακές Δομοκού.

Ο Δήμος Κυριλίδης είναι εκπρόσωπος Τύπου των Σπαρτιατών στην Βόρεια Ελλάδα και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Κασιδιάρη, με το βίντεο να αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την ταύτισή του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη με την ακροδεξιά παράταξη.


Μίλτος Σακελλάρης
enikos.gr