21 Σεπτεμβρίου 2023

ΛΑΣΠΗ Νάτσιου και κ@λοτούμπα μόλις ο Άδωνις τον άρχισε στις φάπες


Απάντηση στον επικεφαλής της Νίκης Δημήτρη Νατσιό που επικαλέστηκε δημοσίευμα εφημερίδας που τον περιγράφει ως «παράνομο εργοδότη» έδωσε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης από τη Βουλή.

Αρχικά κάλεσε τον κ. Νατσιό να ανακαλέσει όλα όσα είπε ήρεμα και πολιτισμένα. «Υπήρχε πράγματι μία δικαστική διαμάχη του αδελφού μου στην προσωπική του εταιρεία με έναν εργαζόμενό του. Ο εργαζόμενος έκανε και σε εμένα αγωγή και μήνυση θεωρώντας με εμπλεκόμενο, αθωώθηκα από το δικαστήριο καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Αφορά τον αδερφό μου και εγώ έχω κηρυχθεί αθώος από το δικαστήριο.

Θέλω λοιπόν να σας παρακαλέσω, επειδή φαντάζομαι ότι την οικογενειακή ευθύνη δεν τη δέχεται κανένας στη Βουλή, να πάρετε το λόγο ήρεμα και να ανακαλέσετε», τόνισε αρχικά και υπενθύμισε ότι για το ίδιο θέμα έκανε μήνυση και αγωγή στον κύριο Χίο όταν το έγραψε στο «Μακελειό» και ζήτησε συγνώμη στο δικαστήριο για να αποφύγει την καταδίκη.

«Παρακαλώ, λοιπόν, πάρα πολύ να πάρετε το μικρόφωνο και να ανακαλέσετε, διότι εδώ για την τιμή και την υπόληψή μου δεν θα δεχθώ ούτε μύγα στο σπαθί μου. Εάν επιμείνετε, σε εσάς θα κάνω και μήνυση και αγωγή και θα έρθετε στο δικαστήριο να αποδείξετε αυτά που είπατε», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.


Και μετά ήρθε η κ@λοτούμπα αφού είχε πετάξει τη λάσπη: «Θα το ελέγξω και αν ισχύει αυτό που λέτε θα ανακαλέσω»