21 Σεπτεμβρίου 2023

📺Στέφανος Κασσελάκης: Πήγε με τον σύντροφό του στη Χαλκίδα για να του δείξει το σπίτι που μεγάλωσε η μητέρα του🤣🤣


«Για μένα ήταν συγκινητικό, είχα να πάω 20 χρόνια» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Στη Χαλκίδα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Στέφανος Κασσελάκης για επίσκεψη ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ την προσεχή Κυριακή.

Μαζί του ήταν ο σύντροφός του, Τάιλερ Μακμπέθ, με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εξηγεί στον ΑΝΤ1 ότι ο λόγος που πήγε μαζί του ήταν το πατρικό σπίτι της μητέρας του στη Ριτσώνα.

«Ήθελα ο Τάιλερ να δει πού μεγάλωσε η μητέρα μου, το σπίτι του παππού μου που δούλεψε στη δημόσια ΔΕΗ» είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως εξομολογήθηκε «δεν είχα πάει στο κτήμα εδώ και 20 χρόνια, για μένα ήταν συγκινητικό. Βρήκα την ευκαιρία και θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια».

Δείτε το βίντεο


Όσον αφορά τις εκλογές της Κυριακής στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης είιπε ότι «ο κόσμος ανυπομονεί να μπορέσουμε να έχουμε εναλλακτική για τον τόπο». «Νομίζω ότι υπάρχει ενθουσιασμός γιατί με 150.000 ψήφους βλέπει ο κόσμος αυτος ο χώρος και αυτή η παράταξη ότι μπορεί να πάει μπροστά» πρόσθεσε.

«Το μόνο που μετράει είναι να βγάλουμε αποτελέσματα για τον τόπο. Η εκλογή είναι ανούσια αν δεν αποδώσει στις ζωές των ανθρώπων. Πρέπει όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι και στοχοπροσηλωμένοι. Πρέπει να είμαστε κόμμα γειωμένο από τα μέλη για τα μέλη και να φέρουμε αποτελέσματα» είπε ακόμη ο Στέφανος Κασσελάκης και κατέληξε:

«Όταν σηκώνονται από τον καναπέ για να ψηφίσουν και λένε είχαμε οδυνηρές ήττες αλλά πρέπει να πάμε μπροστά, έχουμε ευθύνη να μην τους απογοητεύσουμε».