25 Σεπτεμβρίου 2023

📺ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ😝😝Τσίπρας σε Κασσελάκη: Οι χαρές δεν είναι περίσσιες στην πολιτική


Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με τον Αλέξη Τσίπρα. Οι δύο άνδρες συναντώνται στο γραφείο του τέως πρωθυπουργού στη Βουλή, προτού ο κ. Κασσελάκης αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στην Κουμουνδούρου.

«Οι χαρές δεν είναι περίσσιες στην πολιτική», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Στέφανο Κασσελάκη αφού πρώτα του ευχήθηκε θερμά συγχαρητήρια και από κοντά.

«Εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Έτσι λέμε εμείς εδώ. Εδώ πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές, να ξέρεις  όποιος μπαίνει στην πολιτική, οι χαρές δεν είναι περίσσιες. Να αφοσιωθείς μετά στην παρακαταθήκη που  υπάρχει. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Με ενότητα και συντροφικότητα κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους. Ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως το NBA» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Βλέπετε περισσότερο NBA από εμένα» απάντησε ο Στ. Κασσελάκης και συνέχισε «Έτσι είναι στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος».

Ο διάλογός του με τον κ.Τσίπρα μπροστά στις κάμερες:

Τσίπρας: Συγχαρητήρια από κοντά 

Κασσελάκης: Ευχαριστώ πολύ πρόεδρε 

Τσίπρας: Εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος, έτσι λέμε εδώ πιστεύω την έχεις ακούσει,  θα σου χρειαστεί.
Να χαρείς αυτές τις ημέρες δίχως ενοχές γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες.
Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και στις δυνατότητες που υπάρχουν.
Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Με ενότητα και με συντροφικότητα κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος. Δεν είναι όπως το NBA

Κασσελάκης: Εσείς βλέπετε περισσότερο NBA από εμένα. 

Τσίπρας: Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω μπέιζμπολ. 

Κασσελακης: Ετσι είναι στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο Σύνταγμα με το Μετρό. Εκεί, πολίτες έσπευσαν να τον χαιρετίσουν, ενώ κάποιοι του ζήτησαν και selfie, την οποία δεν αρνήθηκε.  Πριν λίγο, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο μεγάλος συνωστισμός από το πλήθος δημοσιογράφων που τον περίμεναν για κάποια δήλωση τον απέτρεψαν να πάρει τον καφέ του, γεγονός που του προκάλεσε εμφανή εκνευρισμό.

«Εύχομαι κάποια στιγμή τα κανάλια να μην τα επηρεάζουν οι κυβερνήσεις» είπε και συνέχισε το δρόμο του προς τη Βουλή.

Τον Στ. Κασσελάκη συνόδευσε ο στενός του συνεργάτης Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σημειώνεται ότι στον β’ γύρο των εκλογών για ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχαν περισσότερα από 133.600 μέλη. Περίπου 8.750 μέλη ψήφισαν για πρώτη φορά αυτή την Κυριακή.