11 Οκτωβρίου 2023

Αποστολάκης: Παραφράστηκε η δήλωσή μου για στήριξη των ανταρτών της ΝΔ


Απάντηση για τη θύελλα που προκάλεσαν οι χθεσινές του δηλώσεις σχετικά με στήριξη των ανταρτών της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Όπως είπε Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» παραφράστηκε η δήλωσή του και εξήγησε, «είπα ότι εξετάζονται οι περιπτώσεις και είπα ανάλογα θα δούμε τι θα μπορούσε να υποστηριχθεί. Είναι ξεκάθαρο ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τα προοδευτικά ψηφοδέλτια».

Τι εξήγησε ο Ε. Αποστολάκης

«Έχει πει και ο κύριος Κασσελάκης ότι στηρίζει τα προοδευτικά ψηφοδέλτια», ανέφερε και τόνισε «ήμουν ξεκάθαρος, ερμηνεύτηκε λίγο διαφορετικά».

Παράλληλα σχολιάζοντας την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, την Τρίτη, στο ΣΕΒ, ο Ευάγγελος Αποστολάκης σημείωσε «Η Αριστερά δεν δαιμονοποιεί το κεφάλαιο. Αυτό είπε ο κύριος Κασσελάκης. Δεν είναι σημείο αναφορά οι φόροι. Δεν θα αυξήσει φόρους ο ΣΥΡΙΖΑ. Η συζήτηση χθες ήταν στο πλαίσιο για να δοθεί η θέση που έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα της οικονομία. Οι λεπτομέρειες θα κουβεντιαστούν στην πορεία».